Snellere service door vernieuwde IT-omgeving

Al ruime tijd ervaarde De Heer problemen met de computers. Opstarten duurde enorm lang, programma's bleven vastlopen en doordat de beveiliging niet op orde was, zijn zij meerdere keren slachtoffer geworden van cyberaanvallen. Kritische bedrijfsbestanden werden zelfs verwijderd. Telefoonrekeningen van zowel vaste als mobiele telefonie waren torenhoog. Verandering en vernieuwing op IT-gebied was daarom noodzakelijk.

Takel, berging en demontage

Autobedrijf de Heer is een echt familiebedrijf dat alle bergings- en demontage-werkzaamheden in de regio Drechtsteden op zich neemt. Dagelijks houden zij zich bezig met het takelen, bergen, demonteren, repareren en de onderdelenverkoop van auto’s. Het streven is om zoveel mogelijk klanten, zo goed mogelijk te helpen. Pas als de klant tevreden is, zijn zij tevreden. Vooral voor de bergingswerkzaamheden vormt IT een cruciaal onderdeel. Alle bergingsmeldingen komen digitaal binnen en moeten vervolgens doorgezet worden naar de chauffeurs van de bergingsauto’s.

Vastlopende en onveilige computers

Al ruime tijd ervaarde De Heer problemen met de computers. Doordat de IT-omgeving was verouderd, duurde het opstarten van computers enorm lang en bleven programma's vastlopen. Iedere medewerker begon de werkdag met een half uur opstarten, waardoor er enorm veel tijd verloren ging. Ook de beveiliging van de computers was niet op orde, waardoor ze meerdere keren slachtoffer zijn geworden van cyberaanvallen. De gevolgen hiervan waren groot. Op een gegeven moment werden zelfs bedrijfsbestanden verwijderd. Ze kampten daarnaast ook nog eens met torenhoge telefoonrekeningen. Het was daarom hoog tijd voor verandering en vernieuwing op IT-gebied.

  Doordat onze computers waren verouderd en de beveiliging niet op orde was, werden we regelmatig getroffen door cyberaanvallen. Gelukkig kon Lucrasoft uiteindelijk nog een groot gedeelte van de verloren bestanden terughalen.

Jeanette de Heer, mede-eigenaar Autobedrijf de Heer.

Het gratis half uurtje koffiepauze 's ochtends is verleden tijd. Daar moest ik wel even aan wennen, maar het is beter zo. Uiteindelijk run ik hier samen met mijn vrouw toch een bedrijf, dus dan is het fijn als de computer snel opstart.

 

Herbert de Heer, eigenaar Autobedrijf de Heer.

Complete vernieuwing

Nadat we samen een plan hadden opgesteld, zijn er heel veel verbeteringen doorgevoerd. De Heer beschikt nu over een nieuwe server en nieuwe computers, zodat zelfs de nieuwste programma’s soepel kunnen draaien. Office 365 zorgt ervoor dat alle mails goed ontvangen worden en er vanaf elke plek veilig ingelogd kan worden. Daarnaast hebben we Autobedrijf de Heer geholpen met een geschikt abonnement voor zowel VoIP-telefonie als mobiele telefonie. Dit heeft geresulteerd in een flinke besparing op telefoniekosten.

Sneller, soepeler en efficiënter werken

De vernieuwingen op IT-gebied hebben geresulteerd in bedrijfsprocessen die sneller, soepeler en efficiënter verlopen. Dit zorgt niet alleen voor meer rust en een betere sfeer op de werkvloer, maar maakt ook dat zij nog sneller hun service aan nog meer mensen kan verlenen. En dat is precies waar het om draait bij Autobedrijf de Heer. Alles is heel soepel verlopen. Elke vraag werd gelijk beantwoord en er werd echt met ons meegedacht. Problemen die zich voordeden, werden heel goed opgelost door Lucrasoft.

  Wij kampten met torenhoge telefoonrekeningen. Het actief meedenken en het advies om over te stappen naar VoIP telefonie (een vast-mobielcombinatie) heeft enorm veel telefoniekosten voor ons bespaard.

Jeanette de Heer, mede-eigenaar Autobedrijf de Heer.

Het resultaat

Sneller, efficiënter en veiliger werken
Lagere telefoniekosten
Altijd en overal toegang met Office 365

De samenwerking voelt vertrouwd

Door de compleet vernieuwde IT omgeving kan Autobedrijf de Heer nu nog sneller service verlenen. Geen zorgen meer over vastlopende computers of torenhoge telefoonrekeningen. De organisatie kan zich helemaal richten op waar het om gaat: uitstekende takel-, berging- en demontageservice bieden.

Autobedrijf de Heer kijkt terug op een prettige samenwerking met Lucrasoft IT Beheer die ze ook in de toekomst hopen voort te zetten. “Lucrasoft geeft ons een vertrouwd gevoel. De overgangsperiode was intensief, maar we hadden er alle vertrouwen in dat het goed ging komen. Alles werkt nu gewoon!”

 

Back

Autobedrijf de Heer

Op bezoek bij Autobedrijf de Heer.

Opzoek naar advies?