Jouw ICT-partner uit Hendrik-ido-Ambacht


Lucrasoft ICT Beheer is een veelzijdige partner die je op één of alle facetten van ICT graag ondersteunt. We zijn de ICT-collega en kennispartner die naast je staat en waar je altijd terecht kan met vragen. Dit doen we al 25 jaar met veel plezier.

Je hebt je ICT-partij graag in de buurt, dat begrijpen we. We zijn gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Hierdoor hebben wij een sterke lokale focus in de regio Rijnmond en Drechtsteden. We kennen de partners om jou van een complete oplossing te kunnen voorzien.

Onze aanpak

In de ruim twee decennia dat we bestaan zijn we steeds groter gegroeid. In al die jaren zijn er twee dingen nooit veranderd: onze passie voor techniek en het persoonlijke contact met onze relaties.

Beide zijn voor ons onmisbaar om organisaties zoals de jouwe te ondersteunen. Onze aanpak is: naast je te staan en op alle vlakken de collega, op afstand of op locatie, te zijn waar je altijd terecht kan met vragen. We gaan voor een eerlijk advies zodat jouw ICT-systemen daadwerkelijke bijdragen aan het realiseren van de bedrijfsdoelen.

Ons team

We hebben een hecht team met een verzameling aan kennis en specialismen. Ze stellen zich graag aan jou voor!

Kom eens kennismaken!

Op zoek naar een nieuw team?

Ben je op naar een nieuw team? Bekijk dan onze vacatures.

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top