Quickscan

De gratis Quickscan heeft als doel om jouw ICT-omgeving en processen na te lopen en advies te geven wat de valkuilen zijn en waar er winst te behalen valt.

Zowel de Quickscan als het adviesgesprek zijn kosteloos en geheel vrijblijvend. Hieronder lees je meer over de punten waar we naar kijken en hoe de Quickscan in zijn werk gaat.

Doel van een Quickscan     

In de praktijk zien we dat bedrijven hun ICT niet volledig op orde hebben of dat het niet geheel duidelijk is hoe de ICT-omgeving ervoor staat of wat er nodig is om efficiënter, veiliger of goedkoper te werken.

Ook de beveiliging wordt vaak onderschat. Een hack gebeurt helaas steeds vaker en heeft een grote impact op de continuïteit door verlies van bedrijf kritische gegevens of reputatieschade. Deze ellende voorkomen wij liever door je een goed advies te geven.

Hierover krijg je advies:

Een van onze ICT-specialisten onderzoekt de volgende punten in jouw organisatie:

  • Security
  • Applicaties
  • Netwerk
  • Staat van huidige omgeving (hardware)
  • Processen

Is de Quickscan écht gratis?

Ja! De Quickscan, het onderzoek en het advies zijn gratis en geheel vrijblijvend. Ons uitgangspunt is dat jij met een modern, veilig en schaalbaar ICT-systeem kunt bouwen aan het succes van jouw bedrijf.

1. Aanvraag

Vraag een Quickscan aan in minder dan 2 minuten via het formulier onderaan deze pagina.

2. Inplannen

Wij nemen contact op om de scan in te plannen en nemen door of, en eventueel welke, voorbereiding of toegang er nodig is.

3. Analyse en rapportage

Het onderzoek duurt ongeveer een halve dag. Daarna gaan we aan slag met het maken van een rapport.

4. Persoonlijk (video) gesprek

We lichten de resultaten, eventuele verbeterpunten en ons advies toe in een persoonlijk (video)gesprek.

Ben jij benieuwd wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Door jou en jouw organisatie eerst te leren kennen, kunnen we een oplossing bieden die écht bij je past. Wij hechten veel waarde aan samenwerken, dus laten we eerst een kop koffie drinken en de kennismaking starten!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top