Security

Online beveiliging: we kunnen er helaas niet meer omheen. Blokkeer de digitale voordeur voor cybercriminelen.

Hieronder lees je wat er op het gebied van security speelt en wat we voor jou kunnen betekenen. 

BEVEILIGING

Online beveiliging houdt de digitale voordeur op slot. De verschillende security oplossingen beschermen jou tegen hacks, virussen en besmettingen met malware en ransomware.

BACK-UP

Met de Lucrasoft Cloud Back-up kun je zelf een back-up maken van de bedrijfsbestanden of een selectie hiervan. Dus mocht er onverhoopt iets mis gaan, kun je snel weer aan de slag. 

VEILIG INLOGGEN

Veilig inloggen wordt vaak nog als een hoop gedoe gezien. Beheer veilig alle sterke wachtwoorden, log veilig in en voeg een extra laag toe zonder tijdsverlies. 

SECURITY AWARENESS

Met Security Awareness combineren we training en simulatie. Hierdoor hebben jij en jouw team de juiste handvatten en basiskennis om cybercriminelen het lastiger te maken.

DISASTER RECOVERY

Een brand, hack of menselijke fout kan zorgen dat het hele ICT-systeem onbereikbaar is. Met onze Disaster Recovery ben je snel weer operationeel.

AVG EN GDPR

Ieder bedrijf heeft te maken met de AVG en GDPR. Deze privacywetgeving stelt eisen aan de verwerking van persoonsgegevens en hoe je deze moet beveiligen.

Ben jij benieuwd wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Door jou en jouw organisatie eerst te leren kennen, kunnen we een oplossing bieden die écht bij je past. Wij hechten veel waarde aan samenwerken, dus laten we eerst een kop koffie drinken en de kennismaking starten!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top