Veilig inloggen

Maar liefst 95% van de cyberaanvallen heeft betrekking op het achterhalen van de inloggegevens van apparaten waarmee je inlogt op de applicaties in de cloud. 

Door sterke wachtwoorden te beheren en daarnaast een extra laag van beveiliging toe te voegen bescherm jij jouw accounts. Wij doen dit met Passwork (wachtwoordkluis) en MFA (meervoudige authenticatie).

Wat is Multi-Factor Authenticatie?

Multi-Factor Authenticatie/meervoudige authenticatie (MFA) is een beveiligingsmechanisme waarbij gebruikers meerdere vormen van identificatie moeten verstrekken om toegang te krijgen tot hun accounts of systemen. Door twee of meer factoren te combineren, zoals iets wat je weet (wachtwoord), iets wat je hebt (mobiel apparaat) of iets wat je bent (biometrische gegevens zoals een vingerafdruk), biedt MFA een extra beveiligingslaag tegen ongeoorloofde toegang.

Waarom is Multi-Factor Authenticatie belangrijk?

In de hedendaagse digitale wereld is het beschermen van gevoelige informatie en het handhaven van online beveiliging van cruciaal belang. Traditionele wachtwoordgebaseerde authenticatie is niet langer voldoende om jouw accounts en gegevens te beschermen tegen steeds geavanceerdere cyberdreigingen. Hier komt Multi-Factor Authenticatie (MFA) om de hoek kijken.

Voordelen van Multi-Factor Authenticatie:

 1. Verbeterde beveiliging: MFA vermindert aanzienlijk het risico van ongeoorloofde toegang, omdat het een extra verificatielaag toevoegt bovenop wachtwoorden.
 2. Bescherming tegen wachtwoordaanvallen: MFA verkleint het risico van aanvallen gerelateerd aan wachtwoorden, zoals phishing.
 3. Verbeterde naleving: MFA helpt te voldoen aan wettelijke vereisten en nalevingsnormen, vooral voor organisaties die gevoelige gegevens verwerken.
 4. Gebruiksvriendelijke ervaring: Met MFA kunnen gebruikers op een gebruiksvriendelijke manier hun accounts beveiligen, met behoud van gemak en toegankelijkheid.

Neem vandaag nog actie en implementeer Multi-Factor Authenticatie om jouw online beveiliging naar een hoger niveau te tillen!

Wachtwoordkluis

Passwork 

Met Passwork kun je op een veilige manier, op één plek al jouw sterke wachtwoorden genereren, beheren, delen en automatisch inloggen. Dit kun je verwachten:

 • Wachtwoordgenerator
 • Automatisch invullen van formulieren
 • Beschikbaar op alle platformen: PC, iOS en Android
 • Overal toegang en synchroniseer tussen al je apparaten
 • Onbeperkt delen met mensen die je vertrouwt
 • 2-stap authenticatie
 • Automatische online back-up

Ben jij benieuwd wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Door jou en jouw organisatie eerst te leren kennen, kunnen we een oplossing bieden die écht bij je past. Wij hechten veel waarde aan samenwerken, dus laten we eerst een kop koffie drinken en de kennismaking starten!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top