ICT Beheer en Support

Wij nemen jouw dagelijkse ICT zaken uit handen op een manier die het best past bij jouw bedrijf: van een compleet pakket tot een audit en alles daartussen.

We denken met je mee naar dé ICT Beheer oplossing voor jouw organisatie. Wil je hier meer over weten, nodig ons dan eens uit voor een bak koffie en een vrijblijvend adviesgesprek.

Systeembeheer

Wij staan voor je klaar om ICT beheer-vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we dit eenmalig of structureel voor je doen. 

Systeembeheer op afstand

Voor niet-dringende zaken of vragen kan je een ticket mailen of bellen naar ons supportteam. Ook hebben we voor spoed buiten werktijd het 24/7-nummer. Dit is een aanvulling op onze supportcontracten.

Systeembeheer op locatie

Vind je het prettig om iemand over de vloer te hebben? Dat is mogelijk! Zowel incidenteel of op vaste momenten om ICT Beheer werkzaamheden te verrichten, systemen te onderhouden, problemen op te lossen en vragen te beantwoorden.

Ben jij benieuwd wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Door jou en jouw organisatie eerst te leren kennen, kunnen we een oplossing bieden die écht bij je past. Wij hechten veel waarde aan samenwerken, dus laten we eerst een kop koffie drinken en de kennismaking starten!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top