Monitoring met Connectwise Automate

Bij het beheren van jouw ICT-omgeving gebruiken wij ConnectWise Automate voor de monitoring.

Doordat wij op de monitors zien wat er gebeurt in het netwerk en op de computers, kunnen we hier gemakkelijk op inspelen.

Altijd up-to-date

Met monitoring nemen we ook de zorg over software updates uit handen. We checken de laatste versies en zorgen dat jij kan werken met de betrouwbare en recente versies. 

Alerts bij besmettingen

Bij het monitoren waken we ook voor jouw online veiligheid. We zoeken naar eventuele virus- en ransomwarebesmettingen. Als we een melding ontvangen, ondernemen we actie om cybercriminelen buiten de deur te houden. 

Zorgeloos werken

Door fouten op te sporen en te herstellen, kun jij zonder zorgen verder werken. Maar niet alleen fouten, denk ook aan het configureren van services en waarschuwingen als harde schijven vol dreigen te raken. 

Ben jij benieuwd wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Door jou en jouw organisatie eerst te leren kennen, kunnen we een oplossing bieden die écht bij je past. Wij hechten veel waarde aan samenwerken, dus laten we eerst een kop koffie drinken en de kennismaking starten!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top