Overige oplossingen

De ICT wereld is rijk gevuld en als Lucrasoft ICT Beheer willen we jou helpen van A tot Z.

Daarom is er nog een tal van overige oplossingen die wij aanbieden. Denk aan e-mailhandtekeningen centraliseren, een reserveringssysteem voor werk- en vergaderruimtes, het adviseren en leveren van hardware, domeinregistratie en trainingen.

HARDWARE

Het kiezen van de juiste hardware, zoals printers en (stootvaste) tablets, is een tijdrovende klus, maar we helpen en adviseren jou graag bij de juiste keuze.

TRAININGEN

"Als je blijft doen wat je gisteren deed, dan blijf je krijgen wat je gisteren kreeg." In samenwerking met onze partner bieden we trainingen aan om meer uit Microsoft 365 en jouw werkdag te halen.

DOMEIN EN HOSTING

Domeinnamen dragen de bedrijfsnaam in e-mails, website en webshop. Naast de registratie van domeinnamen helpen wij je graag met de hosting.

DISTRIBUTIE E-MAILHANDTEKENING

Met Exclaimer regel je de e-mailhandtekening van alle medewerkers op één centrale plaats, zien ze er altijd hetzelfde uit en pas je ze makkelijker aan.

Ben jij benieuwd wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Door jou en jouw organisatie eerst te leren kennen, kunnen we een oplossing bieden die écht bij je past. Wij hechten veel waarde aan samenwerken, dus laten we eerst een kop koffie drinken en de kennismaking starten!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top