Registratie domeinnamen

Domeinnamen die in de zakelijke markt gebruikt worden voor e-mail, websites en webshops moeten geregistreerd worden bij de organisatie die het domein beheert.

Lucrasoft verzorgt voor zowel Nederlandse de .nl en voor buitenlandse domeinen zoals .com, .eu, .co.uk, .net, .org etc. de registratie en administratieve afhandelingen.

Website hosting (PHP, HTML)

Je kunt het domein ook gebruiken voor een website. We ondersteunen de gratis certificaten van LetsEncrypt.org, zodat de site beveiligd kan worden en hoger in zoekmachineresultaten komt. Ook het instellen van back-ups en het bijhouden van statistieken is mogelijk. Omdat een website maken niet voor iedereen is weggelegd, helpen we je graag bij het opzetten, onderhouden en uploaden van de website.

E-mail hosting & spamfiltering

Gebruik een eigen domein voor je e-mail. Wij verzorgen de hosting voor je en filteren alle spam er tussenuit. Via een gebruiksvriendelijke portal geef je zelf aan welke mail spam is en kan je tevens spamrapportages instellen. Daarnaast kan je een portal gebruiken voor: DNS-wijzigingen, website-instellingen, databaseconnecties, etc.

Basis Domein

Wij helpen je graag bij het registreren van een domeinnaam en zorgen dat alles naar behoren werkt. Ons basis pakket bevat 5 mailboxen.

Web Hosting

Bij een website of webshop is betrouwbare hosting essentieel. Wij helpen je met het hosten van de website (HTML of PHP) op een shared server, bijvoorbeeld Joomla en WordPress. Daarnaast heb je geen zorgen over dataverkeer; dat is bij ons onbeperkt.

Pakket upgraden

Het basispakket is uitbreidbaar met extra diensten. We kunnen helpen met het instellen van emailfunctionaliteit, zoals naar Microsoft 365. Of bij het verhuizen van je Wordpress, Joomla of maatwerk web omgeving.

Ben jij benieuwd wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Door jou en jouw organisatie eerst te leren kennen, kunnen we een oplossing bieden die écht bij je past. Wij hechten veel waarde aan samenwerken, dus laten we eerst een kop koffie drinken en de kennismaking starten!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top