Automatische back-ups met Lucrasoft Cloud back-up

Als er onverhoopt toch iets mis gaat, is het fijn dat je een back-up hebt.

Er wordt een kopie gemaakt van bedrijfskritische data, bestanden of zelfs een gehele server. Deze worden extern veilig opgeslagen. Wordt jouw bedrijf getroffen door een cyberaanval? Door de back-up ben je snel weer online.

Automatische back-up

Bij het werken in de cloud loopt er dagelijks een automatisch back-up mee die jouw gegevens bijhoudt en opslaat. In de avond wordt een kopie van jouw bestanden, of een selectie hiervan, naar de Cloud gestuurd.

Complete oplossing

De Lucrasoft Cloud back-up is gebaseerd op het Microsoft Azure platform. Hierin kun je eenvoudig zelf back-ups maken en in enkele minuten terugzetten. Ook de eerdere versies in de geschiedenis zijn beschikbaar.

Vast bedrag per maand

Met de Lucrasoft Cloud Back-up heb je een complete back-up oplossing voor jouw organisatie. De kosten zijn duidelijk opgebouwd. Je betaalt een vast bedrag per server per maand met een variabel bedrag per opgeslagen gigabyte. Volledige support op de Cloud back-up is inbegrepen.

LUCRASOFT CLOUD BACK-UP VOORDELEN

  • Back-up van je bestanden in de Azure cloud in Europa
  • Betrouwbaarheid door drievoudige back-up opslag
  • 99,9% beschikbaarheid van je data
  • Flexibele opslag mogelijkheden
  • Ondersteuning voor: Microsoft Exchange, Microsoft 365 mailboxen en SQL databases
  • Inclusief volledige support

Ben jij benieuwd wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Door jou en jouw organisatie eerst te leren kennen, kunnen we een oplossing bieden die écht bij je past. Wij hechten veel waarde aan samenwerken, dus laten we eerst een kop koffie drinken en de kennismaking starten!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top