Het kan veiliger met Security Awareness

Jij en jouw team zijn de belangrijkste schakel in de online beveiliging van jouw bedrijf. Met de juiste handvatten en basiskennis maken jullie het cybercriminelen een stuk moeilijker.

Door bewustwording te combineren met een introductie, training, toetsing en onverwachte simulaties houden we je graag scherp. Ook achteraf bij vermoedens van phishing kun je een beroep doen op onze security coach.

PERFECTE AFSTEMMING

In een voorbespreking krijg je een goed beeld van de mogelijkheden, een demo van het ondersteunende platform voor e-learning en de stappen van het bewustwordingstraject.

Er is niet één vaste route en daarom bespreken we graag de opties zodat het traject past bij jouw bedrijf.

ALLES IN EIGEN HAND

Jij kent jouw organisatie het beste. Door jouw kracht en onze kennis en ervaring te bundelen zorgen we voor een vliegende start. Bijvoorbeeld met een kick-off sessie of een 0-meting.

TUSSENTIJDSE EVALUATIE

Tijdens het traject kijken we regelmatig naar het gebruik van de e-learning en bespreken we de resultaten van de phishing simulatie. Aan de hand van de resultaten stemmen we het vervolg van het traject samen af.

Ben jij benieuwd wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Door jou en jouw organisatie eerst te leren kennen, kunnen we een oplossing bieden die écht bij je past. Wij hechten veel waarde aan samenwerken, dus laten we eerst een kop koffie drinken en de kennismaking starten!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top