Het kan veiliger met Security Awareness

Jij en jouw team zijn de belangrijkste schakel in de online beveiliging van jouw bedrijf. Met de juiste handvatten en basiskennis maken jullie het cybercriminelen een stuk moeilijker.

Door bewustwording te combineren met een introductie, training, toetsing en onverwachte simulaties houden we je graag scherp. Ook achteraf bij vermoedens van phishing kun je een beroep doen op onze security coach.

PERFECTE AFSTEMMING

In een voorbespreking krijg je een goed beeld van de mogelijkheden, een demo van het ondersteunende platform voor e-learning en de stappen van het bewustwordingstraject.

Er is niet één vaste route en daarom bespreken we graag de opties zodat het traject past bij jouw bedrijf.

ALLES IN EIGEN HAND

Jij kent jouw organisatie het beste. Door jouw kracht en onze kennis en ervaring te bundelen zorgen we voor een vliegende start. Bijvoorbeeld met een kick-off sessie of een 0-meting.

TUSSENTIJDSE EVALUATIE

Tijdens het traject kijken we regelmatig naar het gebruik van de e-learning en bespreken we de resultaten van de phishing simulatie. Aan de hand van de resultaten stemmen we het vervolg van het traject samen af.

CYBERSECURITY AWARENESS TRAINING

Een Cybersecurity Awareness Training biedt de sleutel tot het beschermen van jezelf, je persoonlijke gegevens en zelfs de organisatie waarvoor je werkt tegen de voortdurende dreiging van cybercriminaliteit.

Stel je voor dat je over de vaardigheden beschikt om verdachte e-mails te herkennen, sterke wachtwoorden te creëren en te weten hoe je persoonlijke informatie veilig kunt houden. Dit zijn slechts enkele van de vele essentiële aspecten van cybersecurity-awareness, die niet alleen je eigen online veiligheid waarborgen, maar ook bijdragen aan een collectieve bescherming tegen digitale dreigingen.

Dus, waar wacht je nog op?

Neem de controle over je digitale veiligheid en volg vandaag nog de cybersecurity Awareness Training. Samen kunnen we een verschil maken en een veiligere online wereld creëren voor iedereen. Jouw digitale bescherming begint hier en is gratis!

Ben jij benieuwd wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Door jou en jouw organisatie eerst te leren kennen, kunnen we een oplossing bieden die écht bij je past. Wij hechten veel waarde aan samenwerken, dus laten we eerst een kop koffie drinken en de kennismaking starten!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top