FOCUS-ON VoF besteedt haar ICT, met volle tevredenheid, aan Lucrasoft ICT Beheer uit. Voor dit artikel gaan we in gesprek met Dana Borcea, Quality (HSE) manager en verantwoordelijke voor IT die haar persoonlijke ervaringen deelt over de samenwerking met Lucrasoft ICT Beheer.

Over Focus-ON VoF

FOCUS-ON, als dochteronderneming van KROHNE en SAMSON, beide wereldberoemde fabrikanten van flowmetinginstrumenten en klepoplossingen, is een vooraanstaande producent van FOCUS-1 flow control instrument. FOCUS-1 is de eerste slimme meterklep speciaal ontwikkeld voor de procesindustrie 4.0. Dit innovatieve apparaat, samengesteld uit vier essentiële instrumenten, biedt real-time control en is onmisbaar in sectoren zoals chemie, farmacie, voedindustrie, water management, olie en gas etc.

Het onderscheidende kenmerk van deze technologie is dat de procesinstallatie aanzienlijk vereenvoudigt wordt. FOCUS-1 device optimaliseert flow-, druk- en procescontrole in real-time. Dit stelt bedrijven in staat snel en weloverwogen acties te ondernemen, of het nu gaat om het monitoren van vloeistofstromen, temperatuur- en drukregeling of andere cruciale processen.

Industrie 4.0 vertegenwoordigt de toekomst en FOCUS-1 speelt een leidende rol in deze revolutie.

Wat betekent Lucrasoft ICT Beheer voor FOCUS-ON?

Bij FOCUS-ON draait alles om precisie en innovatie. Als producent van een smart controle-instrument is betrouwbare ICT-ondersteuning van essentieel belang. Hier komt Lucrasoft ICT Beheer in beeld, als de betrouwbare partner die FOCUS-ON bijstaat in tijden van systeemproblemen en bij het uitbreiden van computer- en netwerksystemen.

“Lucrasoft ICT Beheer denkt met ons mee over de toepassing van nieuwe technologieën en applicaties en dat is van toegevoegde waarde voor ons bedrijf.”, aldus Dana Borcea.

Geen interne IT-afdeling nodig

“Een waardevol aspect van de samenwerking is dat er bij FOCUS-ON geen interne IT-afdeling meer nodig is.” Met een team van 20 medewerkers is de expertise van Lucrasoft ICT Beheer essentieel.  Iedereen binnen FOCUS-ON kan direct contact met Lucrasoft ICT Beheer opnemen voor ondersteuning.  “Wanneer algemene wijzigingen aan het computer- en netwerksysteem nodig zijn, verloopt dat wel via Dana Borcea, aangezien zij verantwoordelijk is voor het rechtenbeheer."

Regelmatige controles en rapportage voor ondersteuning

De samenwerking met Lucrasoft ICT Beheer is gestructureerd en zorgvuldig. Zo voert Lucrasoft ICT Beheer vier keer per jaar grondige controles uit om de gezondheid van het netwerk te waarborgen. Maandelijks ontvangt FOCUS-ON een uitgebreid rapport over de status van het systeem en de prestaties van de laptops. Dana licht dit toe: "Dit omvat een overzicht van onze servers, de belasting ervan en eventuele problemen, die gelukkig zelden voorkomen."

Actief meedenken

Maar de toevoeging van Lucrasoft ICT Beheer gaat verder dan technische ondersteuning. Dana benadrukt: "Daarnaast denken de medewerkers van Lucrasoft ICT Beheer actief met ons mee in projecten, bieden ze dagelijkse ondersteuning bij zaken als SharePoint en Microsoft-vragen en wordt er een gevoel van verbondenheid gecreëerd. Met de komst van de nieuwe relatiemanager in het LUCRASOFT team is de samenwerking tussen de twee partijen nog sterker geworden.”

Blijven samenwerken

Over de toekomst van deze samenwerking is Dana positief gestemd. “In ons vooruitzicht op de samenwerking, streven we ernaar om op dezelfde effectieve manier te blijven coöpereren. Ons doel is om ervoor te zorgen dat onze systemen altijd op een hoog niveau blijven functioneren, zodat we kunnen rekenen op de voortdurende ondersteuning en snelle reactietijd van Lucrasoft ICT Beheer bij het oplossen van vragen en uitdagingen.”

Ben jij benieuwd wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Door jou en jouw organisatie eerst te leren kennen, kunnen we een oplossing bieden die écht bij je past. Wij hechten veel waarde aan samenwerken, dus laten we eerst een kop koffie drinken en de kennismaking starten!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top