Zasco B.V. importeert en exporteert landbouwproducten zoals groentezaden, veldgewassen en meststoffen met als belangrijkste afzetmarkten het Midden-Oosten en Afrika. Zasco heeft een breed netwerk van internationale leveranciers en is in staat de volledige oplossingen te leveren voor distributeurs in de agrarische sector.

Zasco's samenwerking met

Lucrasoft ICT Beheer

 

De weg naar Lucrasoft ICT Beheer begon met een informele ontmoeting, een connectie die zich spontaan ontwikkelde. Corné Spruijtenburg, operationeel manager bij Zasco, vertelde dat Zasco jaren geleden in contact kwam met Lucrasoft via zakelijke relaties. "We huurden toentertijd een pand van de eigenaar van Lucrasoft en zo groeide ons contact," deelt Corné. Toen Zasco te maken kreeg met de uitdaging van beperkte interne IT-kennis, bood Lucrasoft ICT Beheer een helpende hand. Dit groeide uit tot een waardevolle relatie gebaseerd op expertise en vertrouwen.

Snelle oplossingen voor dagelijkse uitdagingen

Lucrasoft ICT Beheer richt zich vooral op adhoc ondersteuning voor Zasco. "Vastgelopen systemen, printerproblemen, het aanmaken van nieuwe gebruikers; Lucrasoft ICT Beheer staat altijd paraat," zegt Corné.

Directe communicatie en snel handelen

Wat Zasco het meest waardeert aan Lucrasoft ICT Beheer is de snelheid van handelen en de heldere communicatie. "Als je een ticket indient, wordt het binnen een paar uur opgepakt. De communicatie over het ticketverloop is goed," zegt Corné. Het team van Lucrasoft ICT Beheer onderscheidt zich door hun vermogen om snel en adequaat te reageren op de behoeften van Zasco, waardoor het bedrijf zich kan richten haar kernactiviteiten. “Ze leveren uitstekende ondersteuning, zowel op afstand als hier op locatie.”

Proactief en toekomstgericht

Hoewel Zasco tevreden is met de huidige situatie, is er altijd ruimte voor verbetering. Corné geeft aan dat Lucrasoft ICT Beheer een meer adviserende rol mag aannemen in het adviseren over de nieuwste technologische ontwikkelingen en beveiligingskwesties. In een wereld die constant evolueert, is vooruitdenken cruciaal voor succes en veiligheid. “We hebben de contacten met onze relatiemanager intussen hiervoor geïntensifieerd en dat heeft al positieve resultaten opgeleverd.“

Onderaan de streep

"Onderaan de streep zijn we zeker tevreden," zegt Corné. Het team van Lucrasoft ICT Beheer heeft stabiliteit gebracht in de wereld van Zasco's ICT-uitdagingen. Het bedrijf kan vooruitkijken, wetende dat ze kunnen rekenen op de snelle, efficiënte ondersteuning van Lucrasoft ICT Beheer.

Ben jij benieuwd wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Door jou en jouw organisatie eerst te leren kennen, kunnen we een oplossing bieden die écht bij je past. Wij hechten veel waarde aan samenwerken, dus laten we eerst een kop koffie drinken en de kennismaking starten!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top