/>

SECURITY

Online beveiliging: we kunnen er helaas niet meer omheen. Blokkeer de digitale voordeur voor cybercriminelen.

Hieronder lees je wat er op het gebied van security speelt en wat we voor jou kunnen betekenen. Wil je liever gelijk weten hoe jouw beveiliging ervoor staat? We kijken het kosteloos en vrijblijvend na met onze Quickscan.

BEVEILIGING

Online beveiliging houdt de digitale voordeur op slot. De verschillende security oplossingen beschermen jou tegen hacks, virussen en besmettingen met malware en ransomware.

BACK-UP

Met de Lucrasoft Cloud Back-up kun je zelf een back-up maken van de bedrijfsbestanden of een selectie hiervan. Dus mocht er onverhoopt iets mis gaan, kun je snel weer aan de slag. 

VEILIG INLOGGEN

Veilig inloggen wordt vaak nog als een hoop gedoe gezien. Beheer veilig alle sterke wachtwoorden, log veilig in en voeg een extra laag toe zonder tijdsverlies. 

SECURITY AWARENESS

Met Security Awareness combineren we training en simulatie. Hierdoor hebben jij en jouw team de juiste handvatten en basiskennis om cybercriminelen het lastiger te maken.

DISASTER RECOVERY

Een brand, hack of menselijke fout kan zorgen dat het hele ICT-systeem onbereikbaar is. Met onze Disaster Recovery ben je snel weer operationeel.

AVG EN GDPR

Ieder bedrijf heeft te maken met de AVG en GDPR. Deze privacywetgeving stelt eisen aan de verwerking van persoonsgegevens en hoe je deze moet beveiligen.

MAAK KENNIS MET RICK EN PREWESH

Ze komen graag vrijblijvend langs om kennis te maken met jou en jouw bedrijf en om de mogelijkheden te bespreken voor jouw security.

Voorkeursdatum

Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).