/>

DE MODERNE WERKPLEK

De moderne werkplek is niet meer enkel een PC en schermen. Wat je nodig hebt, is afhankelijk van jouw manier van werken. 

Hieronder lees je meer over de moderne werkplek en wat daar eventueel bij komt kijken. Aangezien ieder mens uniek is, denken we graag mee over jouw ideale werkplek.

CLOUDWERKPLEK 365

Alle online en offline programma's en applicaties op één gepersonaliseerde Cloudwerkplek ingericht op de behoeftes van het bedrijf of zelfs per afdeling.

CLOUDOPLOSSINGEN

Werken op een server, volledig werken in de cloud of juist een combinatie? Er zit een scala aan cloudoplossingen waarin we graag met jou meedenken.

MICROSOFT 365

Altijd en overal toegang tot jouw (bedrijfs)bestanden, e-mail en mogelijkheid tot samenwerken met collega's. Het is mogelijk met Microsoft 365.

MOBIELE OF VASTE WERKPLEK

Wij kijken graag mee welke werkplek jouw ideale manier van werken ondersteunt: desktop, laptop, monitoren en accessoires.

MAAK KENNIS MET RICK EN PREWESH

Ze komen graag vrijblijvend langs om kennis te maken met jou en jouw bedrijf en om de mogelijkheden te bespreken voor jouw moderne werkplek. 

Voorkeursdatum

Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).