Altijd en overal samenwerken met Microsoft 365

Wij helpen jou graag om volledig over te stappen op de cloudservices van Microsoft 365. Het voordeel is dat je jouw bestanden overal kunt bereiken, ook vanuit een ander continent mails kunt beantwoorden en collega's kunt bereiken.

Microsoft 365 gaat zorgen dat jouw organisatie sneller, productiever en effectiever werkt zonder onverwachte kosten.

    

Microsoft 365 programma's

Word, Excel en PowerPoint: daar kan niemand omheen. In Microsoft 365 heb je altijd de vertrouwde programma's waarmee je kunt werken. Met Microsoft 365 krijg je altijd de meest recente versie en kun je ze installeren op al jouw apparaten.

   

Efficiënte communicatie

Effectief samenwerken begint met communicatie per mail, chat, sociaal netwerk of in een (video)gesprek. Er zijn verschillende programma's om je hierbij te ondersteunen: Outlook, Microsoft Teams en Yammer.

 

De nieuwste tools voor jou

Microsoft 365 maakt jouw werk makkelijker en efficiënter. Daarom brengen ze steeds nieuwe tools uit om je op alle vlakken te ondersteunen. Van Planner en Publisher tot OneNote en Sway.

Data centraal opgeslagen

Bestanden sla je gemakkelijk op via OneDrive. In jouw persoonlijke mappen die alleen jij kan zien of in gedeelde mappen van jouw team en organisatie. Met SharePoint kun je samenwerken, processen optimaliseren en workflows automatiseren. 

Ben jij benieuwd wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Door jou en jouw organisatie eerst te leren kennen, kunnen we een oplossing bieden die écht bij je past. Wij hechten veel waarde aan samenwerken, dus laten we eerst een kop koffie drinken en de kennismaking starten!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top