Het bedrijf

Stichting Nederland Maritiem Land (NML) is de netwerkorganisatie van de maritieme sector en is in 1997 uit de markt ontstaan. Het bedrijf verbindt aangesloten bedrijven uit deelsectoren met elkaar, de overheid en relevante kennisinstellingen. NML zocht een partner die telefonie-beheer en ICT-beheer combineert én kon helpen met de overstap naar de cloud.

Alles is één

Nathalie Nipius-ter Reegen werkt als beleidsondersteuner bij Nederland Maritiem Land en belde ons omdat ze een partner zocht die telefonie-beheer én ICT-beheer kon combineren. Met het oog op efficiency wilde Nederland Maritiem Land ook overstappen op werken in de cloud. 

De briefing

Nederland Maritiem Land had een aantal wensen zoals alle ICT-functies in één partij, duidelijkheid over de kosten, VoIP telefonie en het mogelijk maken om werkplekonafhankelijk samen te kunnen werken. Nathalia had al ervaring met Lucrasoft en kwam daardoor bij ons terecht.

Onbeperkte ondersteuning

“Bij Nederland Maritiem Land werkt iedereen parttime (4,5 FTE). Vergaderingen plannen of samenwerken aan dossiers kan hierdoor soms een uitdaging zijn. Om deze reden adviseerde Lucrasoft ICT Beheer ons om over te stappen op ICT Compleet. Met deze dienst kregen wij onbeperkte ondersteuning, veilig werken in de Cloud in combinatie met het Microsoft 365 Business pakket.”

Nathalie Nipius-ter Reegen, beleidsondersteuner Nederland Maritiem Land, Rotterdam

Effectief samenwerken tijdens corona

Tijdens de lockdown waardeerde Nederland Maritiem Land vooral de contactmomenten met elkaar via Microsoft Teams. Nathalie Nipius-ter Reegen: “Niet lang na de overstap op Microsoft 365 brak de coronacrisis uit. Opeens zaten wij collega’s thuis. Toen bleek de overstap – waar eerst wat terughoudend op gereageerd was, snel plaats te maken voor tevredenheid."

Verademing

"We bleven telefonisch bereikbaar en hadden vanuit huis toegang tot gezamenlijke bestanden. Het is een verademing om op een andere locatie via wifi toch toegang te hebben tot je eigen bestanden, zonder gedoe met USB-sticks of lokale versies van bestanden. Dit is veel prettiger werken!”

Wil jij net als NML toekomstbestendig én veilig werken? 

Laat ons een gratis Quickscan uitvoeren. Zo kom je te weten waar de verbeterpunten en eventuele bedreigingen zitten.

Wil jij net als MyLife naadloos samenwerken en de beste ICT oplossing?

Laat ons een gratis Quickscan uitvoeren. Zo kom je te weten waar de verbeterpunten en eventuele bedreigingen zitten.

Ben jij benieuwd wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Door jou en jouw organisatie eerst te leren kennen, kunnen we een oplossing bieden die écht bij je past. Wij hechten veel waarde aan samenwerken, dus laten we eerst een kop koffie drinken en de kennismaking starten!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top