Connectiviteit

Voor de nieuwe manier van werken zijn goede (online) verbindingen essentieel. Een veilige en stabiele internetverbinding, alsook telefonie is vaak een onderschat bedrijfsonderdeel. 

Hieronder lees je hier meer over. Aangezien er veel variabelen zijn, is niet iedere oplossing voor jou de beste. Wij denken graag met je mee!

INTERNETVERBINDING

Tegenwoordig een snelle en stabiele internetverbinding onmisbaar. Voor werken in de cloud, communicatie en nog zoveel meer. Er zijn verschillende type aansluitingen afhankelijk van locatie en budget.

VOIP TELEFONIE

VoIP telefonie (Voice over Internet Protocol) heeft veel voordelen zoals een laag tarief, bereikbaar vanaf verschillende apparaten, eenvoudig schaalbaar en betrouwbare verbinding. 

MOBIELE TELEFONIE

Kies voor mobiele telefonie met het verbruik dat past bij de medewerker. Maandelijks opzegbaar waardoor je makkelijk kunt op- en afschalen wanneer dat nodig is.

Ben jij benieuwd wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? Rick komt graag kennis maken.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Door jou en jouw organisatie eerst te leren kennen, kunnen we een oplossing bieden die écht bij je past. Wij hechten veel waarde aan samenwerken, dus laten we eerst een kop koffie drinken en de kennismaking starten!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top