Snelle en stabiele internetverbindingen

Tegenwoordig is het belangrijkste onderdeel van je ICT infrastructuur de verbinding naar buiten. Een goede en stabiele aansluiting op het internet is onmisbaar geworden.

Zaken zoals Cloud, Back-ups en telefonie vertrouwen allemaal op een stabiele verbinding. Daarnaast speelt de vraag: welke verbinding is er mogelijk voor mijn budget? Bij ons vrijblijvende advies kijken we naar de mogelijkheden van de locatie, zoals type aansluiting, en de gewenste snelheid. 

Onze partners

In onze voortdurende veranderende samenleving zijn goede (online) verbindingen essentieel. De mogelijkheden zijn afhankelijk van de locatie en het budget. Wij werken op het gebied van verbindingen samen met RoutIT en daardoor mogen wij ons RoutIT Partner noemen. Hierdoor maken wij gebruik van het KPN Netwerk. 

Glasvezel

Supersnel en stabiel internet met een constante kwaliteit, dat mag je bij ons gewoon verwachten. We werken samen met diverse partijen voor jouw beste glasvezelaansluiting zoals Fore Freedom, Delta Netwerk en Go-trex. 

BVDSL

Snel en stabiel internet van goede kwaliteit op een koperverbinding. Hierbij zijn de snelheden dubbel zo snel als die van VDSL.

VDSL

Is dé opvolger van ADSL. Hier kunnen hogere snelheden gehaald worden dan op de ADSL verbindingen.

Ben jij benieuwd wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Door jou en jouw organisatie eerst te leren kennen, kunnen we een oplossing bieden die écht bij je past. Wij hechten veel waarde aan samenwerken, dus laten we eerst een kop koffie drinken en de kennismaking starten!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top