Als jij je zorgen maakt over spam- en malware-aanvallen, dan is Exchange Online wellicht de oplossing voor jouw organisatie. Met geavanceerde beveiligingsfuncties kun je jouw bedrijf beschermen tegen deze bedreigingen. Lees verder om meer te weten te komen over Exchange Online en hoe het jouw organisatie kan helpen.

Wat is spam en malware?

Spam is ongewenste e-mail die naar grote aantallen mensen wordt gestuurd, vaak met commerciële bedoelingen. Malware is kwaadaardige software die is ontworpen om schade aan te richten aan computersystemen, netwerken en gegevens. Het kan zich verspreiden via e-mailbijlagen, downloads of zelfs via websites. Het is belangrijk om uw organisatie te beschermen tegen deze bedreigingen om de veiligheid van uw gegevens en systemen te waarborgen. Exchange Online biedt geavanceerde beveiligingsfuncties om uw organisatie te beschermen tegen spam en malware.

Waarom kiezen voor Microsoft Exchange Online Protection (EOP)?

  • De organisatie beschermen is met EOP erg eenvoudig
  • Minimale investering zonder hoge aanschafkosten
  • Er is geen hardware of software nodig
  • Hoge betrouwbaarheid
  • Altijd up-to-date en voorzien van de nieuwste technieken
  • Beheer de e-mailomgeving met de rapportage mogelijkheden

Microsoft 365 en Exchange Online Protection

Wanneer je gebruik maakt van de postvakken in Microsoft 365, dan worden deze automatisch beveiligd door de spamfilter EOP.

Als je geen gebruik maakt van Microsoft 365, is het ook mogelijk om EOP te combineren met een andere mailserver zoals Exchange Online.

Bijlages en links scannen met ATP

Als je nog een stapje extra beveiliging wilt, kun je EOP combineren met Advanced Threat Protection, ook van Microsoft. Dan worden niet alleen de mails gescand, maar ook bijgevoegde koppelingen en bijlages.

Ben jij benieuwd wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Door jou en jouw organisatie eerst te leren kennen, kunnen we een oplossing bieden die écht bij je past. Wij hechten veel waarde aan samenwerken, dus laten we eerst een kop koffie drinken en de kennismaking starten!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top