Print- en scanoplossingen


We denken graag mee met een geschikte print-, kopieer- en scanoplossing die aansluit op jouw ICT omgeving.

Bedrijven geven gemiddeld 1-6% van hun (jaar)omzet uit aan print- en kopieerkosten. Een besparing kan daarom al gauw oplopen. Om de beste print en/of scan oplossing voor je organisatie aan te kunnen bieden, werken wij samen met twee partners: HP en SHARP.

Verhouding tussen gebruik en kosten

Belangrijk bij een printoplossing is de verhouding tussen het gebruik en de kosten. Vaak wordt gekozen voor een relatief lage investering, maar in de meeste gevallen is dit niet de slimste oplossing.

Waar veel printers er in eerste instantie financieel aantrekkelijk uit zien, kom je bedrogen uit wanneer ze in verbruik erg duur blijken te zijn. Een kritische blik op scan- en printapparatuur kan daarom veel opleveren: kostenreductie, productiviteitsverbetering, positieve milieueffecten en optimale databeveiliging.

De beste printoplossing voor jou wordt onder andere mogelijk gemaakt door onze samenwerking met:

 

                 

Ben jij benieuwd wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Door jou en jouw organisatie eerst te leren kennen, kunnen we een oplossing bieden die écht bij je past. Wij hechten veel waarde aan samenwerken, dus laten we eerst een kop koffie drinken en de kennismaking starten!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top