/>

Het kan veiliger met Security Awareness


Jij en jouw team zijn de belangrijkste schakel in de online beveiliging van jouw bedrijf. Met de juiste handvatten en basiskennis maken jullie het cybercriminelen een stuk moeilijker.

Door bewustwording te combineren met een introductie, training, toetsing en onverwachte simulaties houden we je graag scherp. Ook achteraf bij vermoedens van phishing kun je een beroep doen op onze security coach.

Perfecte afstemming

In een voorbespreking krijg je een goed beeld van de mogelijkheden, een demo van het ondersteunende platform voor e-learning en de stappen van het bewustwordingstraject.

Er is niet één vaste route en daarom bespreken we graag de opties zodat het traject past bij jouw bedrijf.

Alles in eigen hand

Jij kent jouw organisatie het beste. Door jouw kracht en onze kennis en ervaring te bundelen zorgen we voor een vliegende start. Bijvoorbeeld met een kick-off sessie of een 0-meting.

Tussentijdse evaluatie

Tijdens het traject kijken we regelmatig naar het gebruik van de e-learning en bespreken we de resultaten van de phishing simulatie. Aan de hand van de resultaten stemmen we het vervolg van het traject samen af.

KOFFIE EN KENNISMAKING

Rick en Prewesh komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden van Security Awareness en een bewustwordingstraject vrijblijvend te bespreken voor jouw organisatie.

Voorkeursdatum

Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).