/>

Registratie domeinnamen


Domeinnamen die in de zakelijke markt gebruikt worden voor e-mail, websites en webshops moeten geregistreerd worden bij de organisatie die het domein beheert.

Lucrasoft verzorgt voor zowel Nederlandse de .nl en voor buitenlandse domeinen zoals .com, .eu, .co.uk, .net, .org etc. de registratie en administratieve afhandelingen.

Website hosting (PHP, HTML)

Je kunt het domein ook gebruiken voor een website. We ondersteunen de gratis certificaten van LetsEncrypt.org, zodat de site beveiligd kan worden en hoger in zoekmachineresultaten komt. Ook het instellen van back-ups en het bijhouden van statistieken is mogelijk. Omdat een website maken niet voor iedereen is weggelegd, helpen we je graag bij het opzetten, onderhouden en uploaden van de website.

E-mail hosting & spamfiltering

Gebruik een eigen domein voor je e-mail. Wij verzorgen de hosting voor je en filteren alle spam er tussenuit. Via een gebruiksvriendelijke portal geef je zelf aan welke mail spam is en kan je tevens spamrapportages instellen. Daarnaast kan je een portal gebruiken voor: DNS-wijzigingen, website-instellingen, databaseconnecties, etc.

Basis Domein

Wij helpen je graag bij het registreren van een domeinnaam en zorgen dat alles naar behoren werkt. Ons basis pakket bevat 5 mailboxen, is voorzien van spamfiltering en is ook via het web te bereiken.

Web Hosting

Bij een website of webshop is betrouwbare hosting essentieel. Wij helpen je met het hosten van de website (HTML of PHP) op een shared server, bijvoorbeeld Joomla en WordPress. Daarnaast heb je geen zorgen over dataverkeer; dat is bij ons onbeperkt.

Pakket upgraden

Het basispakket is uitbreidbaar met extra diensten. Voor veel bedrijven zijn 5 mailboxen te weinig. In dat geval zetten wij een Microsoft 365 omgeving op, waardoor je beschikking hebt tot meer mailboxen. Ook helpen wij met het verhuizen van een WordPress, Joomla of maatwerk omgeving.

KOFFIE EN KENNISMAKING

Rick en Prewesh komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden en verschillende pakketten van domeinnamen registratie te bespreken voor jouw organisatie.

Voorkeursdatum

Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).