/>

OVERIGE OPLOSSINGEN

De ICT wereld is rijk gevuld en als Lucrasoft ICT Beheer willen we jou helpen van A tot Z.

Daarom is er nog een tal van overige oplossingen die wij aanbieden. Denk aan e-mailhandtekeningen centraliseren, een reserveringssysteem voor werk- en vergaderruimtes, het adviseren en leveren van hardware, domeinregistratie en trainingen.

HARDWARE

Het kiezen van de juiste hardware, zoals printers en (stootvaste) tablets, is een tijdrovende klus, maar we helpen en adviseren jou graag bij de juiste keuze.

TRAININGEN

Het kan simpeler. In samenwerking met dochteronderneming Simplr-IT bieden we trainingen aan om meer uit Microsoft 365 en jouw werkdag te halen.

DOMEIN EN HOSTING

Domeinnamen dragen de bedrijfsnaam in e-mails, website en webshop. Naast de registratie van domeinnamen helpen wij je graag met de hosting.

RESERVERINGSSYSTEEM VERGADERRUIMTES

Het reserveren van werk- en vergaderruimtes is duidelijk en makkelijk. Joan is dé assistent voor de reservering van al je algemene- en vergaderruimtes.

DIGITAAL FACTUUR VERWERKEN

Zenvoices is een aanvulling op jouw boekhoudprogramma om het verwerken van facturen makkelijker, maar vooral ook sneller te maken.

DISTRIBUTIE E-MAILHANDTEKENING

Met Exclaimer regel je de e-mailhandtekening van alle medewerkers op één centrale plaats, zien ze er altijd hetzelfde uit en pas je ze makkelijker aan.

MAAK KENNIS MET RICK EN PREWESH

Ze komen graag vrijblijvend langs om kennis te maken met jou en jouw bedrijf en om de mogelijkheden te bespreken voor jouw oplossingen. 

Voorkeursdatum

Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).