Hardware & Werkplekken

Goed materiaal is essentieel om een topprestatie te kunnen leveren. Het inrichten van een werkplek is méér dan alleen een computer kopen. Wij zetten alle aspecten op een rijtje en helpen jou bij het maken van de juiste keuze voor jouw manier van werken. We zoeken de juiste middelen bij elkaar, komen het bij jou installeren, stellen alle gewenste veiligheidsmaatregelen in en gaan pas weg als alles werkt. 

Vaste en mobiele werkplek

Ben je weinig onderweg en zit je vaak op één dezelfde plek? Dan adviseren wij een vaste werkplek. Bij ons kun je kiezen uit twee verschillende vaste werkplekken: Basic en Plus.

Cloud werkplek

Met een cloud werkplek bieden we je alle voordelen van een professionele oplossing in een model dat past bij een starter. Voor een vast bedrag per maand is dit dé perfecte oplossing voor organisaties tot +/- 5 werknemers.

Microsoft Surface

Microsoft heeft prachtige Surface devices uitgebracht waarmee je heerlijk kan werken op kantoor en onderweg, mee kan presenteren en thuis op de bank je e-mail (of een filmpje) kan checken. Je hoeft niet meer te kiezen tussen power en licht reizen. 

Stootvaste tablets

In de transport- en industriële sector wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets. Daarom hebben wij stootvaste tablets die gebruikt kunnen worden in weer en wind, stoffige ruimtes en wel tegen een stootje kunnen. 

Printoplossingen

Om de beste print en/of scan oplossing te bieden, werken we samen met HP en SHARP. Belangrijk bij de keuze van een printoplossing is de verhouding tussen het gebruik en de kosten. Een kritische blik op print- en scanapparatuur kan je namelijk veel opleveren.

Opzoek naar advies?