/>

CONNECTIVITEIT

Voor de nieuwe manier van werken zijn goede (online) verbindingen essentieel. Een veilige en stabiele internetverbinding, alsook telefonie is vaak een onderschat bedrijfsonderdeel. 

Hieronder lees je hier meer over. Aangezien er veel variabelen zijn, is niet iedere oplossing voor jou de beste. Wij denken graag met je mee!

INTERNETVERBINDING

Tegenwoordig een snelle en stabiele internetverbinding onmisbaar. Voor werken in de cloud, communicatie en nog zoveel meer. Er zijn verschillende type aansluitingen afhankelijk van locatie en budget.

VOIP TELEFONIE

VoIP telefonie (Voice over Internet Protocol) heeft veel voordelen zoals een laag tarief, bereikbaar vanaf verschillende apparaten, eenvoudig schaalbaar en betrouwbare verbinding. 

MOBIELE TELEFONIE

Kies voor mobiele telefonie met het verbruik dat past bij de medewerker. Maandelijks opzegbaar waardoor je makkelijk kunt op- en afschalen wanneer dat nodig is.

MAAK KENNIS MET RICK EN PREWESH

Ze komen graag vrijblijvend langs om kennis te maken met jou en jouw bedrijf en om de mogelijkheden te bespreken voor jouw connectiviteit en telefonie. 

Voorkeursdatum

Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).