Registratie domeinnamen

Domeinen die gebruikt worden voor (zakelijke) e-mail en websites of webshops moeten geregistreerd worden bij de organisatie die het domein beheert. Voor zowel Nederlandse (.nl) als buitenlandse domeinen (.com, .eu, .co.uk, .net, .org, etc.) verzorgen wij de registratie en administratieve afhandeling.

Betrouwbare website hosting
Onbeperkt dataverkeer
Onbeperkt opslag

Website hosting (PHP, HTML)

Je kunt het domein ook gebruiken voor een website. We ondersteunen de gratis certificaten van LetsEncrypt.org, zodat de site beveiligd kan worden en hoger in zoekmachineresultaten komt. Ook het instellen van back-ups en het bijhouden van statistieken is mogelijk. Omdat een website maken niet voor iedereen is weggelegd, helpen we je graag bij het opzetten, onderhouden en uploaden van de website.

E-mail hosting & spamfiltering

Gebruik een eigen domein voor je e-mail. Wij verzorgen de hosting voor je en filteren alle spam er tussenuit. Via een gebruiksvriendelijke portal geef je zelf aan welke mail spam is en kan je tevens rapportages instellen. Daarnaast kan je een portal gebruiken voor: DNS-wijzigingen, website-instellingen, databaseconnecties, etc.


Wij verzorgen de registratie en administratieve afhandeling van domeinnemen. Zodat jij aan je bedrijf kunt bouwen. 

Basis domein


Wil je een domeinnaam registreren? Wij kunnen je helpen bij het registreren van een domeinnaam en zorgen ervoor dat alles naar behoren werkt. Ons basis pakket bevat 5 mailboxen, is voorzien van spamfiltering en is ook via het web te bereiken.

Web hosting


Ben je van plan om een website of webshop te (laten) maken? Dan is betrouwbare website hosting een essentieel onderdeel, zeker als het gaat om een commerciĆ«le website. Wij kunnen je helpen met het hosten van de website: HTML of PHP hosting op een shared server, o.a. Joomla en WordPress. Dataverkeer en opslag is bij ons onbeperkt.

 

Pakket upgraden


Het is mogelijk om het (basis) pakket uit te breiden met extra diensten. Voor veel bedrijven zijn 5 mailboxen te weinig. In deze situatie kunnen we een Office 365 omgeving opzetten, waardoor je beschikking hebt tot veel meer mailboxen. Wij kunnen je ook helpen met het verhuizen van een WordPress, Joomla of maatwerk omgeving. 

Productcatalogus: ICT Beheer

 Benieuwd naar wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? In onze productcatalogus komen alle ICT-(rand)zaken naar voren: Beheer, Security, Back-up, Microsoft 365, Werkplek en Telefonie.

 

 

Productcatalogus IT Beheer


Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).
Opzoek naar advies?