Weduwe J. De Bruyn en Zonen

“Ik ben helemaal niet van de ‘papiertjes’, maar je kan merken dat de medewerkers gediplomeerd zijn en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.” 

In deze case vertelt Ronald Paape, Manager ICT en Facturatie bij Wed. De Bruyn, over de langdurige relatie met Lucrasoft ICT Beheer en meest recente project.

Gepubliceerd op 23 augustus 2021

Het bedrijf

Het Nieuwskoopse transportbedrijf Weduwe J. De Bruyn en Zonen is al 15 jaar klant van Lucrasoft ICT Beheer. Alle bedrijfsontwikkelingen en uitbreidingen in die jaren hebben we samen meegemaakt. Ooit begonnen met transport, is het bedrijf steeds verder uitgebreid met opslag, warehousing, distributie, assemblage en meer. Waar andere logistieke bedrijven ophouden, zetten zij een extra stap.

Start samenwerking

Ronald Paape, Manager ICT en Facturatie bij Wed. De Bruyn, vertelt: “Zo’n 17 jaar geleden kwam ik in dienst bij Weduwe J. De Bruyn en destijds in Lopik werd er niets aan netwerkbeheer gedaan. Hoewel ik er niet voor was aangenomen, ben ik mij steeds meer gaan bezighouden met de automatisering.”

"Bij het distributiebedrijf dat door ons werd overgenomen, werkte iemand die de automatisering verzorgde. Hij deed dat alleen en ondanks zijn inzet, liepen we tegen problemen aan. Er waren verbeteringen nodig. Naar aanleiding daarvan kwam Lucas Vos, eigenaar van Lucrasoft, bij ons langs. Hij adviseerde ons een nieuwe server aan. Dat soort zaken werden voor eigen beheer te complex waardoor we besloten de samenwerking met Lucrasoft ICT Beheer aan te gaan.”

Ontlasten

“Waar ik voorheen alles instelde voor nieuwe medewerkers, stuur ik nu een mail en wordt het door Lucrasoft ICT Beheer geregeld. Het feit dat we na al die jaren nog steeds klant zijn, zegt denk ik genoeg over hoe tevreden we zijn. Ook al zitten we niet in de directe omgeving en worden we wekelijks door andere partijen benaderd, we blijven en zijn zeer tevreden. Ik kan mij ook niet herinneren dat we ooit een groot dispuut hebben gehad. Als er problemen waren, werden ze snel uitgesproken."

Papiertjes

"Er wordt altijd een oplossing gezocht. Je krijgt deskundige medewerkers aan de lijn als je belt. Ik ben helemaal niet van de ‘papiertjes’, maar je kan merken dat de medewerkers gediplomeerd zijn en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Die deskundigheid zie en merk je in alles terug.”

- Ronald Paape, Manager ICT en Facturatie bij Weduwe J. De Bruyn en Zonen

Nieuwste project

Voor Wed. J. De Bruyn doen we onderhoud, support en ontlasten we Ronald Paape met dagelijkse ICT-zaken. Daarnaast hebben we recent een project gedaan om de servers te vervangen en is de lokale data gemigreerd naar Teams. Tevens hebben we gekeken hoe dit het meest efficiënt in Teams ingericht konden worden. Als ook hoe het migratieproces het beste kon worden uitgevoerd.

Projectuitvoering

Ronald Paape: “We hebben hele goede gesprekken gehad met Lucrasoft ICT Beheer. Na het advies en bijbehorend plan van aanpak, was het tijd voor de daadwerkelijke overstap. Om de operatie niet te hinderen, is dit in het weekend gedaan. De data is gemigreerd, issues die we daarbij tegenkwamen zijn direct door een systeembeheerder opgelost die pas weg ging toen alles werkte. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit goed verlopen is. Die maandag moesten er nog een paar kleine dingen worden ingesteld, zoals het selecteren van de printers. En dat was het. Het is dus goed en naar tevredenheid verlopen allemaal.”

Toekomst

“Er is nog zoveel meer uit te halen en dat is de kant waar we op willen. Het kost ook tijd om alles te leren en we zetten steeds stappen. Ons toekomstbeeld is nog kilometers ver weg, maar we zetten steeds een stap naar de finish.”

Wil jij net als Wed. De Bruyn toekomstbestendig werken? 

Laat ons een gratis Quickscan uitvoeren. Zo kom je te weten waar de verbeterpunten en eventuele bedreigingen zitten.

Ben jij benieuwd wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Door jou en jouw organisatie eerst te leren kennen, kunnen we een oplossing bieden die écht bij je past. Wij hechten veel waarde aan samenwerken, dus laten we eerst een kop koffie drinken en de kennismaking starten!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top