MyLife

“Lucrasoft ICT Beheer is een fijne partij die snel schakelt, echt meedenkt en waarbij je als bedrijf geen nummer bent.”

In deze case vertelt Menno Schreutelkamp, operationeel directeur van MyLife, over de ondersteuning van hun groeiambitie en samenwerking met Lucrasoft ICT Beheer in hun dagelijks ICT zaken.

Gepubliceerd op 01 oktober 2021

Het unieke van de fitnessclubs van MyLife

MyLife is een keten van fitnessclubs waar je als familie laagdrempelig kunt sporten in hun clubs of als je thuis gaat sporten. Op dit moment heeft MyLife acht vestigingen waarbij halverwege 2022 de vestiging in Hendrik-Ido-Ambacht opent.

Een lid kan het trainingsprogramma van de coach, met behulp van een RFID-polsband, activeren op het fitnessapparaat. “Als voorbeeld speelt de loopband dan automatisch het juiste programma met instellingen af.” Alle voortgang, zowel in de vestiging als sportsessies thuis, wordt automatisch opgeslagen in het account. De rol van ICT binnen de clubs kan Menno Schreutelkamp, operationeel directeur, in één woord beantwoorden: essentieel.

Hoe hebben wij MyLife geholpen?

Toen MyLife bij Lucrasoft ICT Beheer kwam, zo’n vijf jaar geleden, was het volgens Schreutelkamp wel even schakelen. “Als fitnessbedrijf hebben we heel specifieke wensen, behoeftes en groeiambitie. We zochten een ICT partij die ons goed kan adviseren en mee kan denken. In dat hele proces leer je veel van elkaar. Soms hebben we in deze branche een specifieke wens en dan is het fijn dat er een passende, en soms maatwerk, oplossing is.”

Een van onze uitspraken is dat we het beste adviseren, niet het duurste. Een belofte die Menno Schreutelkamp onderschrijft. “Wij kwamen bijvoorbeeld met de vraag voor het beste en snelste internet. De projectmanager is toen gaan kijken wat we écht nodig hadden, is dit gaan meten en kwam met de voor ons beste snelheid, terwijl het goedkoper was.”

Stabiele verbinding is belangrijk voor MyLife

Connectiviteit is voor MyLife ontzettend belangrijk. “In de clubs moeten we altijd online zijn. Niet alleen voor de wifi van onze leden, maar ook voor onze dienstverlening. Alle fitnessapparaten zijn verbonden met internet. Hierdoor kunnen leden automatisch hun training starten en de voortgang bijhouden. Daarom moet de verbinding snel én stabiel zijn.”, vertelt operationeel directeur Menno Schreutelkamp.

Naadloos samenwerken in de cloud

Ook hebben we de overstap naar werken in de cloud mogen realiseren. De integratie tussen de clubs en het kantoor is belangrijk. Om de wens van MyLife optimaal vorm te geven, is er gekozen om te gaan werken met Microsoft 365 met in het bijzonder de bestanden in Teams.


“Nu alles in Teams staat, kunnen we makkelijk in een veilige omgeving samenwerken. Neem bijvoorbeeld de roosters, kostenoverzicht en contracten. De medewerkers in de club hebben altijd de beschikking over de meest recente bestanden. Dat werkt gewoon heel prettig. Teams is daarnaast een goed plek om te archiveren en gebruiken we het ook voor onze enquêtes die in de clubs worden afgenomen. Er is een naadloze samenwerking nu we met Microsoft 365 werken!”

Geen nummer, maar echt persoonlijke aandacht vindt MyLife belangrijk

MyLife was op zoek naar een ICT partij die snel kan schakelen. “De samenwerking is ontzettend fijn. Als ik bel met de servicedesk wordt het probleem altijd snel, soms zelfs direct, verholpen. Zo hadden we recent snel een nieuw e-mailadres nodig, omdat we in een communicatie-uiting het verkeerde hadden opgenomen. Dit was binnen drie minuten geregeld! Geen gedoe met een formuliertje invullen. Nee, het wordt gewoon geregeld, ook als er een probleem is. Super fijn!”

“Alles bij elkaar opgeteld zijn we erg tevreden en hopen we ook met onze toekomstige plannen en ambities door te kunnen groeien, met de ICT ondersteuning van Lucrasoft ICT Beheer. Het is een fijne partij, zit in de buurt en misschien nog wel het belangrijkste: we zijn geen nummer bij ze.”

Wil jij net als MyLife naadloos samenwerken en de beste ICT oplossing?

Laat ons een gratis Quickscan uitvoeren. Zo kom je te weten waar de verbeterpunten en eventuele bedreigingen zitten.

Ben jij benieuwd wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Door jou en jouw organisatie eerst te leren kennen, kunnen we een oplossing bieden die écht bij je past. Wij hechten veel waarde aan samenwerken, dus laten we eerst een kop koffie drinken en de kennismaking starten!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top