Amphitec

Middenin de coronacrisis moest de ICT infrastructuur naar de nieuwe Poolse fabriek worden verplaatst. Ons projectteam, onder leiding van Frank Verstraten, reisde naar Polen af om hierbij te assisteren zodat de ICT infrastructuur stabiel en veilig bleef werken.

In deze case vertellen we meer over het project bij Amphitec.

Gepubliceerd op 21 december 2020

Het bedrijf

Amphitec bouwt al 20 jaar druk- en vacuüm oplossingen voor uiteenlopende toepassingen in binnen- en buitenland. Hierbij gaat het team van Amphitec geen uitdaging uit de weg. Sterker nog, dit is de kracht van het bedrijf: maatwerk bieden aan klanten, in het meedenken, ontwerpen, simplificeren, innoveren, verduurzamen en onderhouden.

Samenwerking

Sinds 2010 is Lucrasoft ICT beheer de vaste partner van Amphitec en verzorgen wij niet alleen de support maar ook de ICT voor de hele organisatie. Afgelopen zomer opende het bedrijf een nieuwe productiefaciliteit in Polen. Met deze gloednieuwe productielocatie verdubbelt het bedrijf haar capaciteit met de nieuwste generatie machines.

Verhuizen tijdens coronacrisis

Middenin de coronacrisis moest de ICT infrastructuur naar de nieuwe Poolse fabriek worden verplaatst. Ons projectteam, onder leiding van Frank Verstraten reisde naar Polen af om hierbij te assisteren zodat de ICT infrastructuur stabiel en veilig bleef werken.

De ICT omgeving in Hendrik-Ido-Ambacht was al wat ouder en voldeed niet meer aan de eisen om met het Product Data Management software pakket van Solidworks te werken. Solidworks PDM is voor de bedrijfsprocessen van Amphitec cruciaal en als dit efficiënter en sneller kan dan heeft het hele bedrijf hier direct profijt van.

Het project

Na meerdere gesprekken met Amphitec adviseerden wij om een nieuwe Windows 2019 server op locatie te plaatsen met volledige SSD schijven en 10 Gbit netwerk ontsluiting voor maximale performance. Gelukkig was het bedrijf al eerder gemigreerd naar Microsoft 365 dus daar hadden wij weinig omkijken naar, dit bleef gewoon doorwerken.

Door de vervanging van de server, moesten nog wel de persoonlijke bestanden van circa 45 eindgebruikers naar OneDrive verplaatst worden. Zo zijn deze bestanden nu overal ten alle tijden beschikbaar en is het platform klaar voor de toekomst.

Alle bedrijfsgegevens worden bovendien zowel lokaal als in Microsoft 365 veilig opgeslagen in de Lucrasoft Cloud back-up diensten, zodat gegevens niet meer verloren gaan.

Wil jij meer uit jouw ICT halen of net als Amphitec migreren naar Microsoft 365? 

Laat ons een gratis Quickscan uitvoeren. Zo kom je te weten waar de verbeterpunten en eventuele bedreigingen zitten.

Ben jij benieuwd wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Door jou en jouw organisatie eerst te leren kennen, kunnen we een oplossing bieden die écht bij je past. Wij hechten veel waarde aan samenwerken, dus laten we eerst een kop koffie drinken en de kennismaking starten!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top