Maak kennis met Nick van der Graaf,  System Engineer

Wat motorcross gemeen heeft met IT?

Aan het Da Vinci College heb ik de opleiding ICT Beheerder gevolgd. In die periode heb ik twee keer stage gelopen bij Lucrasoft. Na de laatste periode mocht ik gelijk blijven. 

Collegialiteit
Inmiddels is dat bijna een jaar geleden. Dat is fijn, want ik werk graag bij Lucrasoft ICT Beheer door de collegialiteit en de fijne werksfeer waar vaak tijd is voor een grapje.

In mijn werk op de eerste lijn (support), neem je voornamelijk de telefoon op en los je verschillende problemen op. Elk telefoontje en e-mailtje komt als eerste bij onze afdeling binnen. Dus de volgende keer als je ons belt, dan help ik je graag verder! 

Gericht op oplossingen

Ik vind het leuk om te ervaren dat klanten je beginnen te kennen en je er een band mee krijgt. Juist door klanten beter te kennen kan ik ze gerichter te woord staan en nog beter helpen. Meestal lukt het de beller niet meer om in te loggen en kan ik hem of haar snel verder helpen. Dat is een fijn gevoel.

De nodige aandacht

Toch is het niet altijd een 1-2-3 op te lossen probleem, bijvoorbeeld als je een telefoontje krijgt dat de gehele internet verbinding is weggevallen. Als de melding complexer is, de oplossing langer gaat duren of verder dient te worden uitgezocht, dan escaleren we naar lijn twee. Deze meer ervaren collega’s besteden dan de nodige aandacht om het probleem op te lossen.

Motorcross

In het weekend ben ik op zaterdag vaak te vinden op de crossbaan waar ik mijn sport motorcross beoefen en bij warm weer vaar ik graag de Waal over. Net als in mijn werk kan je tegenwoordig je motor op een computer aansluiten om de instellingen en het gedrag van de motor te bepalen/aan te passen. Daarin zijn dus wel overeenkomsten!

Kom eens kennismaken!

Op zoek naar een nieuw team?

Ben je op naar een nieuw team? Stuur Wouter dan een berichtje en kom eens kennismaken!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top