Maak kennis met Miranda Heijkoop, Commercieel medewerker Binnendienst

Miranda is een echte creatieve duizendpoot die leeft voor haar gezin en werk en is sinds juli 2022 werkzaam bij Lucrasoft ICT Beheer.

Een familiemens

Miranda is getrouwd met Alex en moeder van twee dochters Brigitte (17) en Dyonne (11). Naast altijd druk te zijn met haar werk, maakt ze ook graag tijd vrij voor haar gezin en hobby.

Zo staat de zaterdag altijd in het teken van de diverse sportactiviteiten van haar dochters als paardrijden en kunstschaatsen. Daarnaast maakt ze graag zelf kleding als daarvoor nog tijd overblijft, de zondag staat in het teken van gezellig samenzijn met het gezin. 

Werkzame achtergrond

Miranda is gestart in de print en drukwerk wereld. Bij een kleine ondernemer waar ze gestart was, was zij de rechterhand van de eigenaar en verantwoordelijk om van binnen uit de organisatie draaiende te houden. Na een aantal jaar wilde ze zich verder ontwikkelen en nam ze bewust de keuze om tijdelijk bij een uitzendbureau als intercedent te gaan werken.

 Grafische branche

“Als grafisch intercedent kom je bij veel bedrijven binnen en mag je een kijkje in de keuken nemen. Zo kwam ik erachter dat ik graag adviseer en meedenk met de klant en heb ik toen bewust gekozen voor een functie op het bedrijfskantoor in de grafische industrie.”

Na deze korte werk ervaring solliciteerde ze bij een middelgroot familiebedrijf waarbij ze al haar talenten kon inzetten. Haar takenpakket was erg divers en ze kreeg steeds meer en meer verantwoordelijkheden.

Als accountmanager was ze verantwoordelijk voor o.a. salesgesprekken, offertes, orders, inkoop, uitbesteding, planning, aftersales, AGV, preventiemedewerker en ga zo maar door.

“ Ik vind het heerlijk om met mensen uit te zoeken wat ze echt nodig hebben en samen de juiste oplossing te realiseren”.

Van print naar digitalisering

Nu werkt ze bij ons! Een mooie kans om met de tijd mee te gaan waarin print tot het verleden behoort en digitalisering bij de toekomst wat haar betreft.

“ Het idee om in de ICT te gaan werken is eigenlijk ingegeven door mijn man en dochter.” Zo werkt haar man in de ICT-detachering en volgt haar oudste dochter een software development opleiding.

Daardoor werd ze getriggerd te kijken naar een baan in de ICT-wereld en zo kwam ze bij ons terecht.

“Omdat de ICT-branche nieuw voor mij is, heb ik ervoor gekozen eerst een dagdeel mee te lopen om de sfeer te proeven. Dit was een goed idee want daardoor werd mijn keuze bevestigd dat ik graag bij Lucrasoft ICT Beheer wil werken en kennis wil opdoen van de ICT-branche”.

Miranda vindt het zeer positief dat je bij Lucrasoft de kans krijgt voor persoonlijke groei en ontwikkeling zonder ervaring in de ICT-branche. Ze neemt veel kennis en ervaring mee van inside sales processen en op het gebied van ICT vindt ze voldoende uitdaging. Ze heeft er zin in haar functie vol afwisseling en enthousiasme uit te voeren.

 

Kom eens kennismaken!

Op zoek naar een nieuw team?

Ben je op naar een nieuw team? Stuur Wouter dan een berichtje en kom eens kennismaken!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top