Maak kennis met Martin Stolk, account manager

Hij heeft vlotte babbel, lacht graag en neemt altijd koekjes mee op de koffie!

Martin heeft al 59 jaar levenservaring, afkomstig uit Suriname en is op 16 jarige leeftijd naar Nederland gekomen voor de studie en werk. En nu werkzaam als account manager!

Wie is Martin?

Martin is getrouwd, heeft een dochter, een kleindochter en -zoon. Qua hobby’s kan je denken aan reizen, motorrijden, muziek luisteren en tuinieren kan je hem ook wel eens zien doen. Daarnaast vindt hij alles wat te maken heeft met sport leuk en is dan ook een echt verenigingsmens. Altijd gevoetbald en jeugd scheidsrechter geweest. Nu de laatste tijd, door blessures, blijft het bij kijken.

Zijn eerste ervaring met de pc

“In mijn periode als bedrijfsleider bij de ALDI, werd de eerste PC in Nederland verkocht. ’s Morgens stonden de mensen ervoor in de rij en ook mijn interesse was toen geboren.”

Martin leerde wat je allemaal met een pc kan, dan moet je denken aan de functionele kant van een pc zoals;

  • teksten schrijven
  • foto’s bewerken
  • brochures creëren

Computers en account management

Na ervaring bij verschillende bedrijven zoals de ALDI en de Dixons, is Martin doorgegroeid naar diverse distribiteurs voor pc’s. “Daar heb ik meer geleerd over de technische kant van een pc.”

Hij heeft verschillende functies van business development manager tot sales specialist bekleed, maar vindt account management het leukste.

“Je komt als account manager bij veel klanten en leert verschillende disciplines kennen. Ook de variaties in werkmethodes bij de klanten vind ik heel interessant.”

Martin en Lucrasoft

Via de vacature op LinkedIn kwam Martin bij Lucrasoft ICT Beheer terecht. Lucrasoft was voor Martin geen onbekende naam want vanuit het distributie netwerk was die al bekend. “De titel van Relatie beheerder sprak me erg aan, mensen in mijn omgeving zeiden ook, dat is helemaal jouw ding.”

“Ik breng veel ervaring mee in de IT en sta open voor een grapje en lol maken.”

Dat is precies wat we zoeken bij Lucrasoft ICT Beheer; Welkom bij de club Martin!

Kom eens kennismaken!

Op zoek naar een nieuw team?

Ben je op naar een nieuw team? Stuur Wouter dan een berichtje en kom eens kennismaken!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top