Maak kennis met Danial Mortazavi Zidi, Systems Engineer

“Mijn eerste echte IT-baan in Nederland nadat ik hier 4 jaar geleden kwam wonen!” vertelt Danial enthousiast. Als optimistisch en perfectionist vertelt hij vol energie blij te zijn om sinds augustus 2022 als Systems Engineer in ons team te zijn begonnen.

Danial is in Iran afgestudeerd als Software Engineer en voordat hij in Nederland aan het werk mocht, was hij actief in het vrijwilligerswezen. Zo hielp hij met computerzaken bij het asielzoekerscentrum en fungeerde onder andere hij als tolk.

'Geen beoordeling maar een echte kennismaking'

“Via Indeed ben ik de vacature tegengekomen en heb ik een eerste gesprek met Wouter gehad. Het was een verassende kennismaking. Wouter liep rond op sokken. Dat zorgde ervoor dat ik mij snel op mijn gemak voelde. Het gesprek verliep ook erg prettig. Er werd écht kennis met mij gemaakt in plaats van dat ik het gevoel kreeg dat ik werd beoordeeld.”

Zenuwachtig op mijn eerste werkdag

Danial kon al snel aan de slag en dat gaf wel wat zenuwen. “Hoe zou ik door mijn collega’s gezien worden? Als buitenlander? Zou ik wel geaccepteerd worden binnen het team?”

Deze zenuwen verdwenen al snel. Vanaf het eerste moment was er een klik. “Mijn collega’s gaan geduldig met mij om en ik krijg alle ruimte om te leren. Zo mag ik voor Esset en Microsoft diverse certificaten gaan behalen, iets waar ik veel zin in heb.”

“De eerste paar weken zit ik nog niet direct aan de telefoon. Mijn Nederlands is goed, maar zakelijke en technische termen zijn soms nog wat lastig voor mij. Ik ben blij dat ik bij Lucrasoft de kans heb om mij te ontwikkelen in mijn vakgebied en ook mijn taalkennis verder kan verbeteren”.

Wie is Danial in zijn vrije tijd?

Naast het werk heeft Daniel veel hobby’s. Zo is hij onder andere een muziek producer. “Muziek is mijn hobby en mijn passie. Ik speel al 17 jaar gitaar en vele andere instrumenten zoals drum en viool”. Zijn muziekstijl bevindt zich in de richting van Rock en R&B.

Hij heeft zijn eigen YouTube en Spotify kanaal en gaat ook hier bevlogen mee om. Toch is hij erg duidelijk dat zijn passie een hobby blijft. “Echt mijn werk van de muziek maken, dat wil ik niet. Muziek is de taal van emotie en dat wil ik met iedereen kunnen delen.”

Naast het maken van muziek, vindt Daniel het leuk om nieuwe mensen te leren kennen. In zijn vrije tijd gaat hij graag stappen in een kroeg, bezoekt hij festivals of gaat hij lekker chillen op het strand. Ook skeeleren, snowboarden of een roadtrip houdt Danial lekker bezig. En geloof het of niet, een uurtje Call of Duty voor het slapen gaan is voor hem echte mindfulness.

 

Kom eens kennismaken!

Op zoek naar een nieuw team?

Ben je op naar een nieuw team? Stuur Wouter dan een berichtje en kom eens kennismaken!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top