Maak kennis met Aron de Jongste, Systems Engineer

"Ik ben Aron, een 30-jarige jongeman uit Ridderkerk met een passie voor sport, Feyenoord, en natuurlijk IT. In mijn vrije tijd vind je me in het gezelschap van vrienden, in de sportschool, of verdiept in mijn favoriete games. Ik ben hier om te leren, te groeien en om mijn plek te vinden in de wereld van IT-ondersteuning."

Wie is Aron?

Aron is een energieke 30-jarige jongeman en is een van de nieuwste aanwinsten in ons team bij Lucrasoft ICT Beheer. Met zijn levendige persoonlijkheid en een hart dat sneller klopt voor IT, is Aron meer dan alleen een collega; hij is een vriendelijke en gedreven professional die altijd klaarstaat om te helpen. In zijn vrije tijd wordt hij omringd door vrienden, zijn vriendin en twee enthousiaste honden. Sport is een integraal onderdeel van zijn leven, waarbij hij vijf tot zes keer per week de sportschool bezoekt en fanatiek Feyenoord-fan is.

 

Buiten zijn liefde voor sport en IT, koestert Aron ook een passie voor reizen en warm weer. Recentelijk ontsnapte hij even aan de dagelijkse sleur en verkende hij het zonnige Tenerife. Aron is ook een fervent gamer, met Diablo 4 en FIFA als zijn favoriete games, hoewel hij toegeeft dat hij een tikkeltje competitief kan zijn.

 

Zijn liefde voor IT en zijn enthousiasme voor leren brachten hem naar het IT-ondersteuningsveld. Hij voltooide zijn opleiding bij CompuTrain voor servicedesk en trad in oktober 2023 tot ons team. Zijn keuze voor een carrière in IT-ondersteuning werd mede beïnvloed door zijn vriendenkring, waar velen al in de IT werkten. Voor Aron is IT niet alleen een beroep; het is een passie die hij deelt met zijn vrienden, zowel tijdens werkuren als daarbuiten.

 

Elke dag een beetje beter

Wat Aron het meest aansprak tijdens zijn opleiding was het vermogen om nieuwe dingen te leren en zich te verdiepen in de complexe wereld van IT-ondersteuning. Hij benadrukt het belang van gedetailleerde kennis over hardware en de kunst van het omgaan met klanten op de servicedesk. Voor Aron is elke dag een kans om zijn vaardigheden te verbeteren en te groeien als IT-professional. Binnen Lucrasoft ICT Beheer heeft hij al een aantal tickets opgelost en is hij bezig met zijn ConnectWise-certificering, met de hoop snel zelfstandig problemen te kunnen aanpakken.

 

Toekomstperspectieven

Zijn eerste doel is een volwaardig teamlid te worden, waar collega's op kunnen vertrouwen. Daarna hoopt hij snel stappen te maken en mogelijk de 2e lijns in te gaan. Hoewel hij nog vers is binnen de IT-wereld, straalt Aron gepaste zelfvertrouwen uit. Hij weet dat zijn toewijding, enthousiasme en vastberadenheid hem zullen helpen om te slagen in de wereld van IT-ondersteuning.

 

Kom eens kennismaken!

Op zoek naar een nieuw team?

Ben je op naar een nieuw team? Stuur Wouter dan een berichtje en kom eens kennismaken!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top