Trainingen

Er komen steeds meer applicaties en oplossingen in Microsoft 365. Met de trainingen van onze dochteronderneming Simplr-IT halen jij en jouw team hier meer uit!

Microsoft blijft de mogelijkheden uitbreiden en biedt steeds meer tools die samenwerken makkelijker maken, groei te stimuleren en efficiënter te kunnen werken.

Trainingen voor Microsoft 365

De mogelijkheden van Microsoft 365 zijn bijna eindeloos. Training helpt om het maximale hieruit te halen en om prettiger, beter en sneller te kunnen (samen)werken. In de trainingen laten we zien hoe gebruikers de applicaties en tools kunnen inzetten om hun werk te ondersteunen.

Onze aanpak

Onze Microsoft 365 trainingen kenmerken zich door de inhoudelijke aanpak met de focus op de praktijk voor de gebruikers. Daarom brengen we vooraf de behoefte van jou en jouw team in kaart en stemmen we af wat de beste aanpak is voor jouw bedrijf.

 

Nulia: Als training alleen niet genoeg is

Soms is er meer nodig dan alleen een training om het gewenste resultaat te behalen. Daarvoor gebruiken wij Nulia Works. Dit platform is gericht op leren tijdens jouw dagelijkse werk, wat enorm efficiënt is. 

Het platform verzamelt, tijdens het gebruik van de Microsoft tools, data over het gebruik en geeft op basis daarvan automatisch aanbevelingen. Daarnaast staat er ook informatie en uitleg bij zodat je direct aan de slag kan. Meer weten? Bekijk de video!

Ben jij benieuwd wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? Rick komt graag kennis maken.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Door jou en jouw organisatie eerst te leren kennen, kunnen we een oplossing bieden die écht bij je past. Wij hechten veel waarde aan samenwerken, dus laten we eerst een kop koffie drinken en de kennismaking starten!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top