Goed beveiligd tegen internetgevaren met een Zyxel Cloud Nebula Firewall

Internetgevaren zoals phishing, malware en ransomware zijn niet meer weg te denken uit deze tijd. Getroffen bedrijven kunnen dagenlang onbereikbaar zijn en leiden soms forse schade.

Investeren in een degelijke firewall is geen overbodige luxe. Daarom werken wij al 10 jaar samen met Zyxel, waarmee je sterke tools in handen hebt om je bedrijfsgegevens te beschermen.

Wat is een firewall en hoe werkt het?

Een firewall is een uitgekiend systeem dat jouw netwerk en de daarop aangesloten computers beschermt tegen misbruik van buitenaf. 

Het fungeert als een poortwachter die controleert of de gegevenspakketten die naar binnen en naar buiten verstuurd worden, zijn toegestaan volgens vooraf bepaalde regels.

Waarom is een firewall nodig?

Een firewall is een belangrijk instrument om veilig te kunnen werken. Het biedt een essentiële bescherming tegen allerlei vormen van externe internetbedreigingen.

Al het inkomende en uitgaande verkeer wordt gecontroleerd en waar nodig geweigerd. Toegang tot het netwerk wordt tegengehouden als er niet aan bepaalde regels wordt voldaan. 

Voordelen van de Zyxel Cloud Nebula firewall

  • Eenvoudig via een centrale cloud-console te beheren
  • Meer gemak en betere support
  • Proactief ingrijpen bij problemen
  • Automatisch inplannen van firmware updates
  • Extra opties als: content filtering, IDP, antivirus en anti malware detectie op de firewall

Ben jij benieuwd wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Door jou en jouw organisatie eerst te leren kennen, kunnen we een oplossing bieden die écht bij je past. Wij hechten veel waarde aan samenwerken, dus laten we eerst een kop koffie drinken en de kennismaking starten!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top