Licht, krachtig en een lange accuduur

Met de Microsoft Surface hoef je niet meer te kiezen tussen power en licht reizen.

Microsoft heeft prachtige nieuwe Surface devices uitgebracht waarmee je heerlijk kan werken op kantoor én onderweg, presenteren én thuis op de bank je e-mail (of een filmpje) kan bekijken.

LICHT VAN GEWICHT

Per model verschilt het gewicht. De Surface Pro 7 weegt bijvoorbeeld minder dan 1 kg. Ook de andere modellen zijn licht en neem je makkelijk mee zonder dat het een ballast is.

KRACHTIGE PRESTATIES

Door de krachtige processor opties hoef je niet meer te kiezen tussen gewicht en prestaties. Afhankelijk van jouw werkzaamheden is er altijd een model dat past bij jouw werk.

LANGE ACCUDUUR

De accu's gaan lang mee; tot met 14,5 uur. Ideaal als je onderweg bent of de oplader niet bij de hand hebt. Hierdoor kun je lekker doorwerken zonder dat je uitvalt.

Ben jij benieuwd wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Door jou en jouw organisatie eerst te leren kennen, kunnen we een oplossing bieden die écht bij je past. Wij hechten veel waarde aan samenwerken, dus laten we eerst een kop koffie drinken en de kennismaking starten!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top