/>

 

Voorbereid op de toekomst met Microsoft 365

Wordt jouw zakelijke e-mail nog niet getoond op je laptop, smartphone en tablet? Kan jij nog niet overal op elk apparaat bij de data van je organisatie? Loopt jouw mailbox over met spamberichten? Dan is het tijd om over te stappen op Microsoft 365.

De belangrijkste redenen om over te stappen op Microsoft 365 zijn flexibiliteit en toegankelijkheid. Werk prettiger en productiever met de nieuwste versie van het bekende Microsoft-pakket. Waarom we daar van overtuigd zijn, onderbouwen we graag op basis van drie punten.

 

 

Samen werken aan succes

Samenwerken staat centraal in de organisatie van vandaag. Iedereen brengt zijn eigen specialisatie mee en samen wordt gebouwd aan het succes van het bedrijf. Microsoft 365 biedt alle mogelijkheden om samen te werken, ongeacht waar je bent of op welk apparaat je inlogt. Het enige vereiste is een stabiele internetverbinding. Creëer teams om in groepen samen te werken, deel agenda’s, documenten en contacten. Werk tegelijkertijd samen aan een plan van aanpak of presentatie. Communiceer onderling en met stakeholders via e-mail, chat of Teams.

 

 

Neem afscheid van ijzer

Investeer niet meer in ijzer (en bijbehorende energie-, veiligheids-, locatie-, beheer- en onderhoudskosten), maar investeer in je organisatie. Steeds meer klanten hebben geen lokale server meer staan, want veel applicaties draaien in de cloud en ook data wordt opgeslagen in de cloud. Dit maakt het onderling uitwisselen van gegevens eenvoudiger dan ooit. Microsoft maakt voor het delen van data o.a. gebruik van OneDrive en SharePoint. Zonder extra kosten kan er gebruik worden gemaakt van een gedeelde ruimte met maar liefst 1 TB aan capaciteit.

 

 

Altijd de nieuwste software en updates

Eens in de zoveel tijd nieuwe softwarelicenties aan moeten schaffen om te kunnen profiteren van nieuwe technieken, betere beveiliging of leuke functies in de bekende Office-pakketten. Ken je dat probleem nog? Met Microsoft 365 is dit verleden tijd. Microsoft biedt de software als een service aan (SaaS-model), waardoor je altijd de nieuwste versie en bijbehorende functies tot je beschikking hebt. Je betaalt een maandelijks bedrag voor een licentie. Het abonnement is maandelijks opzegbaar en gemakkelijk aanpasbaar. Voor iedere organisatie (klein, middel, groot) is er een passende oplossing, van een simpele mailbox tot Enterprise-licenties. Zo betaal je alleen voor wat je écht nodig hebt.

 

Meer weten over de mogelijkheden van Microsoft365?

Heb je nog vragen of ben je gewoon benieuwd naar wat Microsoft 365 voor jouw organisatie kan betekenen? Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en één van onze IT-engineers neemt zo snel mogelijk contact met jou op.