/>

 

Een scherpe samenwerking met SHARP

Niets is vervelender dan telkens opnieuw je verhaal uit moeten leggen. Bij Lucrasoft regelen we daarom alles wat met IT te maken heeft. Zo brengen we alles samen onder één dak en heb je één aanspreekpunt. Uiteraard kunnen we niet overal gespecialiseerd in zijn binnen ons team en daarom werken we nauw samen met partners. Sinds enige tijd slaan wij de handen ineen met SHARP, voor een breed scala aan Document Solutions. Samen bieden we een totaalpakket wat betreft scan- en printoplossingen, zodat we ook dat kunnen tackelen.

 

Het resultaat telt

IT Beheer accountmanager Erik Slikkerveer zegt hierover: “Binnen de samenwerking met SHARP zijn al meerdere succesvolle voorbeelden te noemen waaruit blijkt dat het de moeite waard is om een kritische blik te werpen op de scan- en printapparatuur. De meest voorkomende voorbeelden komen voort uit de besparing op printers die er in eerste instantie financieel aantrekkelijk uitzien, maar vervolgens in gebruik erg duur zijn. Ook kan er besparing worden gerealiseerd door kritisch te kijken naar eventuele huidige kopieer- en printcontracten. Hierbij moet worden gekeken naar oplossingen om processen te versnellen ”.

Peter Voskuil van FamilyCards zegt hierover: “Al jaren is Lucrasoft onze vaste IT partner. Dat zij partners hebben om een totaalpakket te kunnen leveren is voor ons als bedrijf erg prettig. Samen met SHARP is een printoplossing gerealiseerd die technisch niet alleen erg goed werkt, maar er ook mooi uit ziet. We zijn er erg tevreden mee!”.

 

We stellen ons graag even voor

We willen jou en je organisatie graag beter leren kennen. Want als we weten in welke specifieke situatie jij je bevindt, kunnen we je beter helpen. Graag komen onze IT Beheer accountmanager Erik Slikkerveer en SHARP bij je langs. Tijdens een afspraak bekijken we samen met je welke oplossing het meest geschikt is voor jouw organisatie. Denk hierbij aan kostenreductie, productiviteitsverbetering, milieueffecten en optimale databeveiliging.