/>
Wouter van Baardewijk Manager - Lucrasoft IT Beheer 11 maart 2021

Samenwerking met Dataplace

Samen organisaties helpen met de best passende cloud producten en diensten, dat streven we samen met Dataplace na. Sinds deze week trekken we samen op om maatwerkoplossingen te bieden die de wensen van onze relaties invullen op gebied van ICT.

 

"Door de goede relatie die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd heb ik er alle vertrouwen in dat we met Lucrasoft een geschikte partner hebben gevonden om Dataplace te helpen in het uitrollen van de cloud strategie van onze klanten” zegt Fred da Graca van Dataplace. Wouter van Baardewijk van Lucrasoft beaamt dit: “Door de hoge kwaliteit van dienstverlening en de goede relatie die wij al jaren hebben met Dataplace, kijken we er naar uit om dit ook voort te zetten met de cloud oplossingen van Dataplace.”

 

DATAPLACE IaaS-platform

Dataplace bestaat sinds 2010 en heeft zes moderne carrier neutrale Tier III datacenters. Vanaf deze locaties worden voor een diverse groep klanten zowel grote als kleine IT-omgevingen gehuisvest. Aan het dienstenaanbod is eind vorig jaar een IaaS-platform toegevoegd en daarvoor werken wij samen.

De relaties van onze bedrijven kunnen door deze krachtenbundeling profiteren van maatwerkoplossingen op IT-/cloud gebied. Hierbij levert Dataplace de benodigde infrastructuur en zorgen wij met Lucrasoft ICT Beheer voor de dienstverlening.

 

Wil je weten wat dit voor jouw organisatie kan betekenen?