/>
Redactie Marketing & Communicatie 15 maart 2021

Samenwerking Dataplace voor prachtige complete cloudoplossingen

Samen organisaties helpen met de best passende cloud producten en diensten, dat streven we samen met Dataplace na. Sinds deze week trekken we samen op om maatwerkoplossingen te bieden die de wensen van onze relaties invullen op gebied van ICT.

Door de goede relatie die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd heb ik er alle vertrouwen in dat we met Lucrasoft een geschikte partner hebben gevonden om Dataplace te helpen in het uitrollen van de cloud strategie van onze klanten” zegt Fred da Graca van Dataplace. Wouter van Baardewijk van Lucrasoft beaamt dit: “Door de hoge kwaliteit van dienstverlening en de goede relatie die wij al jaren hebben met Dataplace, kijken we er naar uit om dit ook voort te zetten met de cloud oplossingen van Dataplace.

Start met trainen met de SLIM Subsidie

Aanvragen kunnen ingediend worden tot 26 maart 2021

Onze dochteronderneming Simplr-IT verzorgt Microsoft 365 trainingen en cybersecurity bewustwordingstrajecten. Laat je teamleden meer uit de bestaande IT-omgeving halen en vergroot het bewustzijn rondom cybercriminaliteit. Start nu ook nog eens extra voordelig door de SLIM subsidie regeling van het ministerie van SZW in te zetten.

Microsoft Exchange lek gedicht voor Lucrasoft klanten

Afgelopen week kwam in het nieuws dat Chinese hackers via een lek in Microsoft Exchange malware konden installeren. Dit werd vervolgens gebruikt om data te stelen. Zie bron: Tweakers.net

Wij hebben voor al onze klanten die gebruik maakten van deze software, het gaat specifiek om Exchange On-Premise 2003-2019, gelijk actie ondernomen. Met het uitvoeren van patches is het lek weer gedicht. Waar geconstateerd is dat het lek al misbruikt werd door hackers is direct actie ondernomen door de servers te controleren en op te schonen. Heb je hier vragen over, neem dan contact met ons op. Maak je gebruik van Microsoft 365, dan is er niets aan de hand. Deze situatie is hierop niet van toepassing.

Lancering AFAS app voor Microsoft Teams

TAFAS brengt alle data uit AFAS naar Teams, zodat jij gewoon je werk op één plek kan doen zonder constant te switchen tussen applicaties. TAFAS geeft inzicht in je eigen en organisatie signalen en stelt je in staat om je taken direct op te volgen of af te handelen.

TAFAS is ontwikkeld door Dutch Grit, onderdeel van de Lucrasoft ICT Groep. De app is 30 dagen gratis te proberen.

We zijn weer goud!

We gaan voor Goud! Ook dit jaar zijn we weer gecertificeerd als Microsoft Gold Partner. Het hoogste niveau binnen het partnerprogramma en daar zijn we best een beetje trots op!