/>

Chinese hackers maakten gebruiken van lek in Microsoft Exchange

Afgelopen week kwam in het nieuws dat Chinese hackers via een lek in Microsoft Exchange malware konden installeren. Dit werd vervolgens gebruikt om data te stelen. Zie bron: Tweakers.net

 

Relaties Lucrasoft ICT Beheer

Wij hebben voor al onze klanten die gebruik maakten van deze software, het gaat specifiek om Exchange On-Premise 2003-2019, gelijk actie ondernomen. Met het uitvoeren van patches is het lek weer gedicht. Heb je hier vragen over, neem dan contact met ons op.

 

Ben je nog geen klant van ons en vraag je je af of jouw omgeving goed beveiligd is? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies

 

Security awareness training

De aller beste beveiliging tegen cybercriminaliteit zit achter het toetsenbord. Laat daarom je mensen trainen om de gevaren te herkennen en daar op de juiste manier naar te handelen. In samenwerking met Surelock bieden wij bewustwordingstrajecten aan om gevaren te leren herkennen d.m.v. diverse praktijkoefeningen. Wil je hier meer van weten, neem dan contact op met Machteld van Simplr-IT.

 

SLIM Subsidie

Het starten met een bewustwordingstraject, als ook het (verder) optimaliseren en digitaliseren van je processen met Microsoft 365, kan nu wel eens hét juiste moment zijn. De hele maand maart kan je de SLIM subsidie aanvragen om hier mee te starten. Lees meer op de site van onze dochteronderneming Simplr-IT.