/>

 

Leaseweb & Lucrasoft IT Beheer team-up!

Het is de visie van onze ICT groep dat je het beste team bouwt als iedereen doet waar hij goed in is. Daarom zijn wij continu op zoek naar partnerschappen. We zijn daarom ook trots toegetreden te zijn tot het LeaseWeb Solution Partner Network! Binnen dit netwerk bieden wij diverse managed services aan ter ondersteuning van de klanten van LeaseWeb.

 

LeaseWeb is een wereldwijd opererend Infrastructuur as a Service (IaaS) hostingmerk met een portfolio van meer dan 17.500 klanten, variërend van MKB tot multinationals. LeaseWeb levert een variëteit aan hosting oplossingen met 24/7 support, waaronder Public Cloud, Private Cloud, Bare Metal Servers, CDN (Content Delivery Network), Colocatie, Dedicated Servers, Managed Hosting, Application Security en Hybrid Hosting. 

 

LeaseWeb heeft meer dan 70.000 fysieke servers in beheer en levert al sinds 1997 IT infrastructuur oplossingen voor bedrijf kritische websites, internetapplicaties, e-mail servers, security en storage services. Het bedrijf heeft 17 datacenters in de Verenigde Staten, Europa en Azië, die zijn aangesloten op een omvangrijk wereldwijd netwerk met een totale capaciteit van meer dan 5,5 Tbps.