/>
Reserveringssysteem Joan

 

Joan: dé assistent voor de reservering van algemene- en vergaderruimtes


Het bekijken van de beschikbaarheid van een ruimte of het boeken ervan is dankzij Joan super eenvoudig. Je voorkomt dubbele boekingen en wordt niet gestoord tijdens een vergadering. Met het ruimtereserveringssysteem zorg je ervoor dat je je volledig kan focussen op de vergadering.

 

Waarom is Joan zo interessant voor bedrijven?

Veel bedrijven hebben één of meerdere algemene- en vergaderruimtes in het kantoorpand. Deze ruimtes worden regelmatig gebruikt voor vergaderingen of andere werkzaamheden en moeten soms ruim van tevoren gereserveerd worden. Het is dan niet prettig als een bepaalde ruimte dubbel geboekt wordt en zeker niet als je daar op het laatste moment achter komt. Joan voorkomt dit. Dankzij Joan kan men zich volledig focussen op de vergadering. Het is een efficiënte en gemakkelijke manier voor het reserveren van algemene- en vergaderruimtes.

 

Slimme features van Joan

Het ruimtereserveringssysteem is te koppelen met bekende digitale kalenders, zoals Microsoft Office 365, Microsoft Exchange, G Suite en iCalender. Er wordt zo meteen zichtbaar wat voor soort meeting er in de algemene- of vergaderruimte is. Doordat de koppeling met agenda’s wordt gemaakt via het wifi-netwerk, hoeft er niets extra gebouwd of aangelegd te worden.

Joan is voorzien van een magneetstrip, waardoor de bevestiging zo is gebeurd. Het is een draadloos apparaat en daarom moet het af en toe worden opgeladen. Het zou natuurlijk vervelend zijn als dit te vaak zou moeten gebeuren. Daarom is het scherm van Joan zo energiezuinig dat het 99% minder energie verbruikt dan een standaard LCD-scherm. Het apparaat hoeft daarom slechts eens in de paar weken te worden opgeladen.

 

De verschillen tussen de drie Joan-devices

Er zijn verschillende soorten Joan-devices. Hieronder leggen we uit wat de verschillen zijn tussen de devices:

  • Joan Assistent. De Joan Assistant laat de status van de ruimte zien en geeft meteen informatie over de meeting weer. Het nadeel van de Joan Assistant is dat het device beschikt over een non-touch display.

 

  • Joan Manager. De Joan Manager heeft een interactieve touch display waardoor je ter plekke kan aangeven dat de vergadering is begonnen of geannuleerd. Ook kan je de agenda bekijken en zelfs via het scherm reserveren.

 

  • Joan Executive. De Joan Executive is de meest uitgebreide variant en ideaal voor enterprise-omgevingen. Bij deze variant is het mogelijk om trendrapporten van de werkplekken te ontvangen. Met een WAP2-EAP-beveiliging profiteert dit device van een hoger beveiligingsniveau.