/>

Het ABC van hybride vergaderen

A van Audio

Om ervoor te zorgen dat iedereen kan worden gehoord wanneer je praat, gebruik dan een door Microsoft Teams gecertificeerde apparaat zoals Yealink BH72 Teams bluetooth headset 

B van Breng je eigen laptop mee 

Wanneer je live aanwezig bent neem dan je jouw laptop mee en neem deel aan de vergadering met jouw camera aan en je microfoon en audio uit. Log je in vanuit een andere plek en heeft jouw laptop geen eigen of goede camera? Kies dan voor Yealink UVC20 Full HD Teams Camera 

C van Coƶpereren 

Wijs een facilitator aan die bij elke hybride meeting in de vergaderruimte is. De facilitator zorgt voor actieve deelname en samenwerking tussen alle aanwezigen door het bijhouden van de chat, het controleren van de handen opsteken en de inhoud die direct wordt gedeeld via de Teams-vergadering. 

Wil jij meer weten over de te gebruiken hardware voor hybride vergaderen? Bekijk dan onze productpagina of neem direct contact met ons op.

Voorkeursdatum

Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).