/>

Geen internetverbinding door een storing.
Wat nu?

Stel je voor dat je hoofd internetverbinding ermee ophoudt. Dit kan komen door een storing of grond werkzaamheden in de buurt waarbij er per ongeluk een internetkabel wordt geraakt. Plots ben je niet meer bereikbaar voor klanten, en zonder internet is het in deze tijd haast onmogelijk om de dagelijkse werkzaamheden te vervolgen.

Regel je 4G internet back-up eenvoudig bij Lucrasoft

Heb je wel eens nagedacht over een back-up verbinding als het gaat om internet binnen jouw organisatie? Wellicht heb je nu een tweede verbinding die als back-up dient.

Voor klanten van Lucrasoft die al werken met een VDSL/BVDSL of FttH  verbinding is dit de ideale mogelijkheid om op een voordelige manier toch een stabiele back-up verbinding te krijgen. Dit kan al vanaf €15,- per maand met een verbinding over het 4G netwerk van KPN.

 

 

 

De voordelen

Het voordeel van 4G back-up is dat het niet fysiek te zien is dus storingen door middel van werkzaamheden zoals met een fysieke kabel komen niet voor. Ligt je hoofdverbinding eruit dan neemt de 4G back-up dit automatisch over, zodat de dagelijkse werkzaamheden gewoon kunnen doorgaan. Zonder je verder zorgen te maken over de bereikbaarheid. Zodra de hoofdverbinding weer actief, wordt de 4G back-up weer uitgeschakeld.

Wil jij de continuïteit van je organisatie waarborgen? Wij brengen je graag een maatadvies uit!

Ja, informeer mij over de mogelijkheden van
4G Internet back-up