Over ons

Wij stellen ons graag even voor. Wij zijn de vriendelijkste en meeste veelzijdige IT-partner, die jou met een slim IT-systeem in staat stelt te bouwen aan je bedrijf. Door jou en je business te leren kennen, weten we wie je bent en in welke specifieke situatie je zit. Zo kunnen we je goed helpen. 

Het is een bekend verhaal: we zijn klein begonnen en steeds groter gegroeid. De belangrijkste redenen hiervoor zijn de grote passie voor techniek en het persoonlijk contact met onze relaties. We gaan naast je staan en proberen op alle vlakken de IT-collega te zijn waar je altijd terecht kan met vragen. Als IT-kennispartner adviseren we hoe IT-systemen bij kunnen dragen aan het realiseren van de doelen van jouw organisatie.

Jouw IT-collega en je IT-kennispartner. Die wil je wel graag in de buurt hebben. Daarom hebben wij een sterke lokale focus (regio Rijnmond). In onze omgeving kennen we alle nodige partners om jou van een complete oplossing te voorzien. Wat deze oplossing is, bepalen we graag als we je kennen, zodat het IT-systeem optimaal werkt en jouw ondersteunt bij je dagelijkse werkzaamheden.

1
Team
15
Collega's
80
% Koffiedrinkers

Ons team

Ons team bestaat uit spelers met een verzameling aan kennis en specialismen. In een omgeving die voelt als thuis, beschouwen we ieder vraagstuk als een puzzel. Daarbij dagen we onszelf telkens uit om de beste oplossing te vinden. Er is altijd een oplossing, het kan altijd beter. Dát is wat ons iedere dag samen bezighoudt.

Wouter van Lucrasoft IT Beheer

Wouter van Baardewijk
Manager
 

Frank

Frank Verstraten
Projectmanager

 Gerald van Lucrasogt IT Beheer

Gerald Geerdsen
Project engineer 

Rudolf

Rudolf Schot
Project engineer

Roepesh Ramnarain
Accountmanager

 

Rick

Rick Kattemölle
Accountmanager

 

Prewesh Ramnarain
Accountmanager

 

Michael van Lucrasoft IT Beheer

Michael van Rijswijk
Coördinator servicedesk

 

Kristian van Lucrasoft IT Beheer

Kristian van Rijn
Technische dienst

Stefan van Lucrasoft IT Beheer

Stefan Clement
Servicedesk

Jan-Thijs van Lucrasoft IT Beheer

Jan-Thijs van de Breevaart
Servicedesk

Kevin van Lucrasoft IT Beheer

Kevin de Gier
Servicedesk

Gracia 

 Gracia Wong Fong Sang
Servicedesk

Microsoft Gold Partner
Microsoft classificeert naar kennis, ervaring en vakbekwaamheid. Wij zijn er trots op dat Lucrasoft ICT Beheer gecertificeerd is als Microsoft Partner Gold Small and Midmarket Cloud Solutions. Microsoft Gold Partners zijn partners van het hoogste niveau. Deze titel verdienen organisaties die de juiste mensen, kennis, ervaring, vaardigheden en betrokkenheid in huis hebben om goede en adequate oplossingen te bieden.

 

Microsoft Partner

Productcatalogus: ICT Beheer

 Benieuwd naar wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? In onze productcatalogus komen alle ICT-(rand)zaken naar voren: Beheer, Security, Back-up, Microsoft 365, Werkplek en Telefonie.

 

 

Productcatalogus IT Beheer


Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data. Wil je weten hoe we dat doen?
Lees er over in onze privacy statement.

Advies nodig?
+31 (0)78 6811505 ictbeheer@lucrasoft.nl