/>

Trainingen


Er komen steeds meer applicaties en oplossingen in Microsoft 365. Met de trainingen van onze dochteronderneming Simplr-IT halen jij en jouw team hier meer uit!

Microsoft blijft de mogelijkheden uitbreiden en biedt steeds meer tools die samenwerken makkelijker maken, groei te stimuleren en efficiĆ«nter te kunnen werken.

Trainingen voor Microsoft 365

De mogelijkheden van Microsoft 365 zijn bijna eindeloos. Training helpt om het maximale hieruit te halen en om prettiger, beter en sneller te kunnen (samen)werken. In de trainingen laten we zien hoe gebruikers de applicaties en tools kunnen inzetten om hun werk te ondersteunen.

Onze aanpak

Onze Microsoft 365 trainingen kenmerken zich door de inhoudelijke aanpak met de focus op de praktijk voor de gebruikers. Daarom brengen we vooraf de behoefte van jou en jouw team in kaart en stemmen we af wat de beste aanpak is voor jouw bedrijf.

 

Nulia: Als training alleen niet genoeg is

Soms is er meer nodig dan alleen een training om het gewenste resultaat te behalen. Daarvoor gebruiken wij Nulia Works. Dit platform is gericht op leren tijdens jouw dagelijkse werk, wat enorm efficiĆ«nt is. 

Het platform verzamelt, tijdens het gebruik van de Microsoft tools, data over het gebruik en geeft op basis daarvan automatisch aanbevelingen. Daarnaast staat er ook informatie en uitleg bij zodat je direct aan de slag kan. Meer weten? Bekijk de video!

KOFFIE EN KENNISMAKING

Rick komt graag vrijblijvend langs om te kijken hoe jouw bedrijf meer uit Microsoft 365 kan halen.

Voorkeursdatum

Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).