/>

LICHT, KRACHTIG EN EEN LANGE ACCUDUUR


Met de Microsoft Surface hoef je niet meer te kiezen tussen power en licht reizen.

Microsoft heeft prachtige nieuwe Surface devices uitgebracht waarmee je heerlijk kan werken op kantoor én onderweg, presenteren én thuis op de bank je e-mail (of een filmpje) kan bekijken.

LICHT VAN GEWICHT

Per model verschilt het gewicht. De Surface Pro 7 weegt bijvoorbeeld minder dan 1 kg. Ook de andere modellen zijn licht en neem je makkelijk mee zonder dat het een ballast is.

KRACHTIGE PRESTATIES

Door de krachtige processor opties hoef je niet meer te kiezen tussen gewicht en prestaties. Afhankelijk van jouw werkzaamheden is er altijd een model dat past bij jouw werk.

LANGE ACCUDUUR

De accu's gaan lang mee; tot met 14,5 uur. Ideaal als je onderweg bent of de oplader niet bij de hand hebt. Hierdoor kun je lekker doorwerken zonder dat je uitvalt.

BEN JIJ KLAAR VOOR DE MICROSFT SURFACE?

Laat het aan Rick en Prewesh weten! Ze kijken graag welk model past bij jouw werkzaamheden. Vul het formulier hieronder in en ze nemen zo snel mogelijk contact met op voor een vrijblijvend advies en offerte.

Voorkeursdatum

Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).